Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 mar 2017 - Anul XXII, nr. 54 (6470)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 9 – 15 martie

Joi, 9 martie

 

„Cazacii zburători”, pe scena suceveană

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, de la ora 20.00, spectacolul „Cazacii zburători”, realizat de Ansamblul Academic Kalyna din Kiev. Artiştii vor încerca să impresioneze publicul sucevean „prin virtuozitate, autenticitate şi să îl transpună în vremurile imemoriale în care flăcăii vajnici străbăteau pădurile ucrainene mânaţi de setea de dreptate, dar şi de dorul fetei iubite”. „Cazacii zburători” din Ansamblul Kalya au câştigat de-a lungul timpului numeroase concursuri naţionale şi internaţionale şi au reprezentat arta populară ucraineană la festivaluri culturale din Spania, Olanda, Belgia, Germania, China, Coreea de Sud, Indonezia, Chile, Egipt, Israel, Italia şi multe alte ţări. Biletele costă 150 de lei şi 120 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari, în limita a 100 de bilete, şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul I, telefon 0230 523 718.

 

„Regimul politic al moralei”, conferinţă-dezbatere la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava - Departamentul de Ştiinţe Umane şi Social-Politice, în parteneriat cu Parohia Ortodoxă Română „Sfântul Simion” Suceava - Sectorul cultural, organizează Conferinţa-dezbatere „Regimul politic al moralei”, conf. univ. dr. habil. Andrei Ţăranu. Evenimentul va avea loc de la ora 12:00, în Amfiteatrul E 129, corp E, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava.

 

Trupa Icarus, Arcanul USV şi Mihai Boicu, în concert pe scena USV

Casa de Cultură a Studenţilor Suceava pregăteşte pentru data de 9 martie un spectacol de varietăţi, pe scena Auditoriumului „Joseph Schmidt” urmând să performeze Trupa Icarus, Ansamblul studenţesc Arcanul USV, Mihai Boicu, dar şi alţi invitaţi surpriză. Evenimentul va începe de la ora 19.00, iar intrarea este liberă.

 

Sâmbătă, 11 martie

Concert black metal în 31 Motor’s Pub, începând cu ora 20.00

Syn Ze Şase Tri - pentru prima oară la Suceava! După zece ani de activitate concretizaţi în 3 albume de studio, numeroase concerte şi turnee prin ţară şi prin străinătate, Syn Ze Şase Tri ajunge pentru prima dată în inima Bucovinei.

Concertul va avea loc în 31 Motor's Pub, începând cu ora 20.00, şi va cuprinde un show extins, cu treceri prin toată discografia trupei, dar şi cu piese de pe al patrulea album, prevăzut să apară anul acesta, publicul sucevean fiind primul care le va asculta live! Un show complet bloodstained black metal, cu atmosferă, decoruri speciale, un concert gândit să satisfacă aşteptarea de zece ani a fanilor noştri din Suceava.
Mercy's Dirge (black metal/Suceava - https://web.facebook.com/mercysdirge/)- Veterani ai scenei sucevene de metal greu, Mercy's Dirge sunt invitaţii Syn Ze Şase Tri la concertul din 11 martie! După doua demouri şi zeci de concerte între 1993 şi 1996, trupa a luat o pauză până în 2015, când după un an de repetiţii în formula nouă, redebutează scenic. 2017 începe la înălţime, cu un nou concert "pe teren propriu"!
Downfall (black metal/Bucureşti - www.facebook.com/Downfall.ro) -Formaţia a pornit la drum în 2014, sub denumirea de Prodigal Son. Deşi intenţia a fost ca trupa să abordeze thrashul, în 2015, odată cu primele concerte, se conturează actuala direcţie muzicală: black metal. Treptat se renunţă la preluări şi apar primele piese proprii. Concertul din 11 martie va beneficia şi de un show de scenă special, în spiritul black metalului obscur.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi alcoolice aduse din afara clubului. Preţul unui bilet este 15 lei, în limita celor 150 de locuri.

 

Luni, 13 martie

Recital de pian la patru mâini, pe scena Universităţii din Suceava

Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii "Ştefan cel Mare" Suceava organizează un recital de pian la patru mâini susţinut de Remus Manoleanu şi Roman Manoleanu. Evenimentul va avea loc, începând cu ora 19.00, în Auditorium "Joseph Schmidt", preţul unui bilet fiind de 10 lei sau 5 lei pentru elevi sau studenţi.

În program: Alfredo Casella: Fox-trot, Augustin Lara: Granada Fantasia española, Madeleine Dring: Caribbean Dance, Constantin Silvestri: Ciclul Jocuri populare româneşti din Transilvania Op. 4 Nr. 1, Johannes Brahms: Ciclul Liebeslieder (Cântece de dragoste), Leroy Anderson: Blue Tango, Manuel de Fall: La vie brève Deuxième danse espagnole. Informaţii suplimentare la 0752 092 606.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1338 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mucenici fără drojdie (de post) Dacă nu ştim care e diferenţa, ei bine, e cam aceeaşi ca între pâine dospită clasică şi pâinea rapidă cu bicarbonat… Fiecare produs are savoarea lui. Mucenicii cu bicarbonat sunt mai puţin pufoşi iniţial şi nu au forma... Citeşte