Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 mar 2017 - Anul XXII, nr. 54 (6470)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

„Panică la Operă”

Aplauze la scenă deschisă şi bună dispoziţie după o poveste superamuzantă, pe scena suceveană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aplauze la scenă deschisă şi bună dispoziţie după o poveste superamuzantă, „Panică la Operă”, spectacol care a avut loc marţi seară, 7 martie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava. Piesa de teatru „Panică la Operă”, regizată de Răzvan Săvescu, s-a dovedit a fi un festin de comedie, hohote de râs şi vocalize, pe placul unei săli aproape pline.

"Panică la Operă", de Ken Ludwig, are loc în anul 1934, într-un apartament de hotel din Cleveland. Directorul Operei, Saunders, rol interpretat de regizorul spectacolului, Răzvan Săvescu, reuşeşte, după lungi negocieri, să îl convingă pe faimosul tenor Tito Merelli, numit şi Il Stupendo, să vină în Cleveland pentru a-l interpreta într-o unică reprezentaţie pe Othello. Ceea ce trebuia să fie o seară extraordinară se transformă în coşmar în momentul în care celebrul tenor ia o doză dublă de sedative şi îşi pierde cunoştinţa. Într-o încercare disperată de a salva seara, Saunders îl convinge pe asistentul său, Max, care de mult cocheta cu ideea de a urca pe scenă, să îmbrace costumul lui Othello şi să se dea drept marele tenor. Max reuşeşte admirabil în farsa sa, dar, în timpul spectacolului, Tito îşi revine şi îmbracă costumul de rezervă, pregătit să îşi susţină recitalul. Confuzia generală creată de cei doi Othello transformă seara într-un festin de comedie, multe momente amuzante, replici spumoase care au făcut publicul să râdă cu poftă.

Regizorul Răzvan Săvescu este cunoscut pentru seriale de televiziune, piese de teatru şi filme de cinema realizate, dintre care cele mai renumite sunt serialul "La Bloc", piesele de teatru "Popcorn" şi "Prenumele" şi prima producţie cinematografică, parţial filmată în New York, "America, venim!". Distribuţia din „Panică la Operă” a adus în prim-plan, pe scena suceveană, actori foarte îndrăgiţi publicului larg: Leonid Doni, Cătălin Babliuc, Anca Dumitra, Monica Davidescu, Mirela Zeţa, Ecaterina Ladin, Mihai Munteniţă şi Răzvan Săvescu, regizorul, care, la finalul spectacolului, a mulţumit publicului sucevean pentru prezenţă. El a mai spus că se află pentru prima dată la Suceava, dar pregăteşte noi spectacole, noi comedii spumoase cu care va reveni pe scena suceveană, la care aşteaptă să vină cât mai mult public. Seara de marţi s-a încheiat cu publicul în picioare, care i-a aplaudat la scenă deschisă pe actorii care au revenit de mai multe ori pe scenă pentru a-şi culege laurii succesului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aplauze la scenă deschisă şi bună dispoziţie după o poveste superamuzantă, pe scena suceveană.
 Vizualizări articol: 1427 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aplauze la scenă deschisă şi bună dispoziţie după o poveste superamuzantă, pe scena suceveană5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mucenici fără drojdie (de post) Dacă nu ştim care e diferenţa, ei bine, e cam aceeaşi ca între pâine dospită clasică şi pâinea rapidă cu bicarbonat… Fiecare produs are savoarea lui. Mucenicii cu bicarbonat sunt mai puţin pufoşi iniţial şi nu au forma... Citeşte