Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 mar 2017 - Anul XXII, nr. 51 (6467)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Ajutor pentru copiii săraci

Campania „School in a Bag” a ajuns anul acesta la copiii din Băişeşti, Berchişeşti, Ţâmpoceni şi Corlata

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fundaţia Te Aud România a continuat, alături de partenerii săi din Marea Britanie, Organizaţia Piers Simon Appeal, în perioada 28 februarie - 1 martie, acţiunile din cadrul Campaniei „School in a Bag” în România. Etapa de anul acesta i-a avut în prim plan pe cei peste 500 de elevi ai şcolilor din Băişeşti, Berchişeşti, Ţâmpoceni şi Corlata. Preşedintele Te Aud România (TAR), Gabriela Popescu, a spus că a dat startul campaniilor TAR de anul acesta „cu un proiect foarte drag nouă, <School in a Bag>. Aflat la a III-a ediţie, acum, la început de an, am ajuns la elevii din şcolile Băişeşti, Ţâmpoceni, Berchişeşti şi Corlata”. Începând din acest an, organizatorilor li s-a alăturat DHL Express România, un bun colaborator, partenerul logistic al Fundaţiei Te Aud România. Daniel Kearvell, Managing Director DHL Express România, a declarat: “Ne bucurăm că am putut fi alături de programul <School in a Bag> și lăudăm inițiativa şi implicarea Fundaţiei Te Aud România în acest proiect. DHL este o companie responsabilă social, implicată activ în sprijinirea comunităţii, prin programele derulate la nivel global şi implementate cu succes în România - Go Help, Go Teach şi Go Green. Le dorim mult succes la şcoală copiilor şi multe note de zece”. Fundaţia Te Aud România îşi propune în următorii ani, alături de DHL Express Romania şi partenerii din Marea Britanie, să depăşească graniţele judeţului Suceava şi să ajungă în cât mai multe zone dezavantajate ale României. Te Aud România este o organizație nonguvernamentală înființată în decembrie 2014, având scop principal sprijinirea și îmbunătățirea condițiilor de viață ale orfanilor și copiilor dezavantajați din România prin educație îmbunătățită, ghidare în viață, sport și încurajarea integrării sociale. Proiectul „School in a Bag” se desfăşoară la nivel internaţional, sub egida Piers Simon Appeal încă din anul 2009 şi vine ca o soluţie simplă direcţionată către copii orfani şi dezavantajaţi ai lumii. Conceptul de "School in a Bag" a început din dorinţa de a susţine copii orfani şi dezavantajaţi ai lumii în procesul educaţional şi a contribui la prevenţia abandonului şcolar. În 2016, peste 1.000 de elevi din judeţul Suceava s-au bucurat de un ghiozdan complet echipat ce conţine: caiete, riglă, penar, creioane, pixuri, culori, trusă de geometrie, sticlă pentru apa şi cutie pentru prânz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania „School in a Bag” a ajuns anul acesta la copiii din Băişeşti, Berchişeşti, Ţâmpoceni şi Corlata.
 Vizualizări articol: 1956 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campania „School in a Bag” a ajuns anul acesta la copiii din Băişeşti, Berchişeşti, Ţâmpoceni şi Corlata0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei