Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 mar 2017 - Anul XXII, nr. 51 (6467)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

De 1 martie

Ziua porţilor deschise, la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava şi-a deschis larg porţile pentru a-i primi pe viitorii elevi, actualmente preşcolari, dar şi pe părinţii interesaţi de clasa pregătitoare, oaspeţi pentru care a pregătit ateliere practice, programe artistice şi cadouri.

Au răspuns invitaţiei preşcolari de la Grădiniţa cu Program Normal ”Maria Montessori” Suceava, îndrumaţi de Stelica Lelcu, GPN „Pinochio”, îndrumaţi de Simona Cojocariu, precum şi preşcolari de la GPP „Aşchiuţă”, alături de Monica Stamate şi Romina Elena David, şi nu numai.

Cadrele şcolii le-au arătat prichindeilor viitoarele săli de curs, iar părinţii au luat la cunoştinţă ofertele de activităţi extraşcolare, condiţiile de studiu, programul şcolar şi au purtat discuţii cu personalul unităţii de învăţământ.

Pe lângă un mărţişor dulce, oaspeţii preşcolari au primit din partea gazdelor şi câte un semn de carte. 

La rândul lor, prichindeii de la GPP „Aşchiuţă” au împărţit tuturor elevilor mărţişoare confecţionate împreună cu părinţii şi au prezentat şi un scurt program artistic în ton cu ziua de 1 martie, sub egida campaniei judeţene demarate de unitate - "Un gând bun de mărţişor". 

„Ziua porţilor deschise” a fost coordonată de cadrele de la clasele a IV-a, de la Şcoala Nr. 1 - Ştefania Domunco, Maria Ienache, Daniela Motrescu.

Potrivit acestora, ”Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava a organizat pentru preşcolari, cadre didactice şi părinţi <Ziua porţilor deschise>, în ziua de 1 Martie, în intervalul orar 8,00-16,00. Scopul acestei acţiuni a fost acela de a prezenta vizitatorilor spaţiile şcolare, de a desfăşura împreună activităţi educative, de a realiza o comunicare eficientă, de a stabili relaţii comunitare”.

Pentru anul şcolar 2017-2018, Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava are aprobate trei clase pregătitoare, cu un total de 100 de elevi.

La nivelul judeţului Suceava, potrivit estimărilor Inspectoratului Şcolar Suceava, numărul elevilor de la pregătitoare pentru anul şcolar 2017-2018 este de 6.950, respectiv 343 de clase. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ziua porţilor deschise, la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava.
 Vizualizări articol: 2735 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziua porţilor deschise, la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei