Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 6 mar 2017 - Anul XXII, nr. 51 (6467)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Neatenţie

A ajuns în comă la spital după un accident de muncă în pădure

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 28 de ani, din Mănăstirea Humorului, a ajuns la spital şi se află în comă după ce a fost lovit în zona capului de o bucată de lemn dintr-un arbore care a căzut în timpul unei exploatări forestiere. S-a întâmplat vineri la amiază, pe fondul forestier numit „Ciotina”, situat în comuna Iacobeni, în timp ce trei angajaţi ai unei firme din Frasin desfășurau activităţi de exploatare a unei cantităţi de masă lemnoasă.

„La doborârea unui arbore marcat, o ramură a rămas agăţată într-un arbore limitrof, iar ulterior s-a desprins şi, în cădere de la înălţime, l-a lovit pe muncitor în zona capului, provocându-i leziuni grave. Accidentatul purta echipamentul de protecţie necesar pentru lucrările de exploatare în pădure”, au precizat reprezentanţii societăţii la care persoana accidentată era angajată.

Colegii bărbatului rănit l-au transportat cu un TAF până la cel mai apropiat loc de unde a putut fi preluat de o ambulanţă care l-a transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei. Pentru că leziunile erau grave, bărbatul a fost transferat la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral acut deschis, plăgi contuze regiune occipitală, comă gradul III”. Muncitorul forestier a fost internat şi se află sub supraveghere medicală.

Reprezentantul societăţii de exploatări forestiere a declarat că „regretă incidentul nedorit şi va căuta noi soluţii de prevenire a acestui gen de evenimente”.

Între timp, a fost anunţat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava, ai cărui angajaţi vor face verificări în acest caz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A ajuns în comă la spital după un accident de muncă în pădure.
 Vizualizări articol: 7333 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A ajuns în comă la spital după un accident de muncă în pădure5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei