Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 ian 2017 - Anul XXII, nr. 19 (6435)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La post

Sancţiuni de aproape 70.000 de lei, aplicate în doar câteva ore de poliţiştii rutieri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce acţiunile poliţiştilor rutieri au dus la constatarea a 21 de infracţiuni şi suspendarea a 45 de permise de conducere în zilele minivacanţei prilejuite de Ziua Unirii Principatelor, o amplă acţiune de prevenire a conducerii imprudente şi de creştere a siguranţei rutiere a avut loc miercuri, în întreg judeţul. În numai câteva ore toate autospecialele dotate cu aparate radar au fost prezente pe drumuri, pentru identificarea celor care merg cu viteză excesivă, punând în pericol siguranţa celor aflaţi pe şosele. În timpul acţiunii poliţiştii au controlat peste 400 de autovehicule şi au aplicat 217 amenzi, majoritatea pentru depăşirea regimului legal de viteză. Valoarea sancţiunilor date a fost de aproape 70.000 de lei. Pe drumurile naţionale poliţiştii au folosit aparatul radar laser True Cam, un aparat performant, aflat în dotarea Poliţiei Rutiere în ultima perioadă de timp.

În timpul acţiunii au fost constatate şi două infracţiuni, pentru care au fost deschise dosare penale de cercetare. În primul caz, un bărbat de 25 de ani, din comuna Brodina, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe strada Spitalului din municipiul Rădăuţi având o alcoolemie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un alt bărbat, de 35 de ani, din comuna Volovăţ, a condus un autoturism prin localitatea de domiciliu având o alcoolemie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere şi au retras cinci certificate de înmatriculare pentru depăşirea limitei legale de viteză şi depăşirii neregulamentare,.

În cele câteva ore ale acţiunii au fost identificaţi în trafic şoferi care au condus autovehicule prin localităţi cu peste 100 km/h. Astfel, pe DN 2, în localitatea Grăniceşti, a fost depistat un şofer care a condus un autoturism cu viteză peste limita admisă, fiind înregistrat de aparatul radar True Cam cu viteza de 103 km/h, iar în localitatea Dănila a fost identificat un şofer care a condus cu viteza de 102 km/h, în momentul în care efectua o depăşire peste linia continuă. În toate aceste cazuri au fost suspendate permisele de conducere şi şoferii au fost sancţionaţi contravenţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sancţiuni de aproape 70.000 de lei, aplicate în doar câteva ore de poliţiştii rutieri.
 Vizualizări articol: 2035 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sancţiuni de aproape 70.000 de lei, aplicate în doar câteva ore de poliţiştii rutieri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei