Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 ian 2017 - Anul XXII, nr. 19 (6435)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fără negocieri

PNL nu renunță la nici un post de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, liberalul Gheorghe Flutur, a declarat, ieri, că PNL nu renunţă la nici una din cele două funcţii de vicepreşedinte CJ, în favoarea PSD. Întrebat, ieri, în conferinţă de presă, dacă are în vedere o reconfigurare a conducerii CJ, în sensul de a schimba un vicepreşedinte PNL cu unul din partea PSD pentru a facilita contactele cu echipa guvernamentală, Flutur a răspuns că ”am intrat în CJ pe un vot majoritar al populaţiei judeţului Suceava şi trebuie să ne aducem aminte că alegeri au fost nu doar în decembrie 2016, au fost şi în iunie 2016. Cred că trebuie respectat şi acel vot din iunie, când populaţia ne-a trimis să administrăm judeţul Suceava. De felul meu, nu schimb echipa cu care mă pornesc la drum. Sunt convins că vom găsi soluţii, vom discuta cu cei care trebuie să ne aloce resurse, ne vom căuta şi singuri, dar nu m-am gândit niciodată să schimb formula cu care am intrat”, a afirmat liderul PNL.

El a mai spus că i-a telefonat preşedintelui Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, senatorul Ioan Stan, şi l-a rugat să aibă în vedere susţinerea alocării de fonduri judeţului Suceava, în special pentru proiectele de infrastructură: ”am avut o discuţie telefonică cu domnul preşedinte Stan şi l-am rugat să aibă grijă acolo, când se discută de priorităţi pentru Suceava şi în special de aceste mari proiecte de infrastructură”.

Flutur apreciază că, din punct de vedere politic, ”poţi să faci orice demers care este în avantajul partidului tău”, considerând, de asemenea, că, pe termen lung, consecvenţa aduce succes. 

Reamintim că, după alegerile locale din vara anului trecut, PNL deţine majoritatea în Consiliul Judeţean Suceava, cu 21 de mandate, şi are întreaga conducere a deliberativului judeţean, adică funcţia de preşedinte şi cele două de vicepreşedinte. PSD are 16 mandate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL nu renunță la nici un post de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.
 Vizualizări articol: 2128 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL nu renunță la nici un post de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei