Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 ian 2017 - Anul XXII, nr. 18 (6434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Nesimţire

Trafic blocat pe o stradă din Suceava, de maşinile lăsate pe contrasens, sub indicatoarele de oprire interzisă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traficul din municipiul Suceava, parcă mai sufocant pe zi ce trece, este adesea complet dat peste cap pe străzile secundare de cei care parchează în bătaie de joc. Aşa s-a întâmplat şi ieri, în jurul orei 12.00, pe strada Leca Morariu, pe porţiunea îngustă care leagă strada Universităţii de strada Mărăşeşti. Mai mulţi şoferi şi-au lăsat maşinile pe contrasens, la marginea drumului, chiar sub indicatorul de oprire interzisă. Cum pe acea porţiune se circulă şi de obicei greu, pentru că două maşini nu pot trece uşor una pe lângă alta, autoturismele lăsate în drum pur şi simplu au blocat traficul. Maşinile s-au strecurat cu greu printre cele parcate de ambele părţi, iar corul de claxoane şi nervii erau la intensitate maximă. Imediat s-au format coloane de maşini, din toate direcţiile.  

Un echipaj de la Poliţia Locală Suceava a trecut prin zonă şi a pus înştiinţări pe parbrizele autoturismelor, privind contravenţia săvârşită. Poliţiştii au făcut şi fotografii, pentru a putea demonstra oprirea neregulamentară, în cazul în care procesul verbal de sancţionare va fi contestat în instanţă. Nici unul dintre şoferii care au parcat în bătaie de joc nu a apărut cât echipajul s-a aflat la faţa locului, semn că respectivii conducători auto nu opriseră doar pentru un „minut”, aşa cum se scuză de regulă şoferii de acest gen atunci când sunt amendaţi.

Şoferii au fost înştiinţaţi că pentru contravenţia săvârşită pot fi sancţionaţi cu 4-5 puncte de amendă şi 3 puncte de penalizare. Conform modului de lucru al Poliţiei Locale Suceava, posesorul maşinii a fost invitat astăzi, prin înştiinţarea lăsată pe parbriz, la sediul unităţii, de lângă Piaţa Mare. În caz de neprezentare, agentul constatator va întocmi procesul verbal de sancţionare, pe care îl va trimite la adresa proprietarului maşinii. În cazul în care şoferul se prezintă, acesta poate scăpa doar cu un avertisment, dacă este la prima abatere de acest gen. Probabil că şi aceste avertismente ar trebui foarte mult rărite şi înlocuite cu amenzi, pentru ca astfel de staţionări nesimţite să nu mai fie la ordinea zilei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trafic blocat pe o stradă din Suceava, de maşinile lăsate pe contrasens, sub indicatoarele de oprire interzisă.
 Vizualizări articol: 8162 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Trafic blocat pe o stradă din Suceava, de maşinile lăsate pe contrasens, sub indicatoarele de oprire interzisă5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Oras blocat trimis de
(26 ian 2017, 12:27:43
Ieri orasul Suceava a fost blocat in traficul rutier; s-a circulat cu viteza melcului, in coloana; cat despre locuri de parcare, canci !!! In zona Finantelor un dezastru !!! Nici in parcarea cu plata de la Magazinul Bucovina, nici parcarile subterane, nimic... pe stradutele laterale nu aveai pe unde trece din cauza masinilor lasate chiar in strada...problema e extrem de delicata si nu am remarcat nici o masura din partea Primariei in acest sens (ba da, in urma lucrarilor de amenajare a strazii Stefan sel Mare, au mai disparut 12 - 16 locuri de parcare langa Banca Nationala...
2.   Poate se sesizeaza careva si rezolva problema trimis de
(26 ian 2017, 23:01:15
Unde sa parcheze oamenii daca nu sunt parcari. Iar in putinele parcari care au mai ramas zac masini abandonate pe care nu le vede nimeni.
Exemplu:
Masini abandonate in parcarea de pe Marasesti bl. A12 (la intersectia cu George Enescu), o parcare foarte aglomerata (cei care isi duc copii la Scoala Generala Nr.3 stiu ce greu este sa gasesti un loc liber de parcare):
- camioneta VW verde cu nr. D 165C care sta de cel putin 7 ani sau mai mult;
- autoturism Dacia rosie cu nr. SV-06-XTN care sta parasita de 5 - 6 ani;
- autoturism VW Golf argintiu cu nr. provizoriu SV073224 de vanzare in fata postei care sta de cel putin 4 ani;
- autoturism BMW argintiu cu nr. provizoriu SV055264 care sta de 2 ani si ceva;
- duba Fiat rosie cu nr. SV-08-ATZ care sta de 5-6 luni.

Primaria nu le vede ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei