Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 ian 2017 - Anul XXII, nr. 18 (6434)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Angela Zarojanu a fost inclusă în Cartea de onoare a valorilor bucovinene

Joi, 26 Ianuarie 2017 (11:45:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedinta Asociaţiei „Seva”, Angela Zarojanu, a fost inclusă joi în Cartea de onoare a valorilor bucovinene, la iniţiativa prefectului Constantin Harasim. Ceremonia de înmânare a plachetei şi diplomei de excelenţă a avut loc la începutul Colegiului Prefectural, distincţia fiindu-i acordată pentru întreaga activitate pe care a avut-o atât în domeniul societăţii civile, cât şi în administraţie. În discursul său, prefectul Constantin Harasim a subliniat faptul că în calitate de preşedinte al Asociaţiei „Seva”, Angela Zarojanu a avut o activitatea deosebită în cadrul societăţii civile, organizând acţiuni de „suflet şi umane” extrem de importante. „Este doamna, femeia şi omul care de 20 de ani e o prezenţă foarte activă pe scena valorilor bucovinene. În acelaşi timp este inginer, economist, are experienţă în administraţia publică şi în instituţiile statului. Dar cel mai mult pentru nominalizarea în Cartea de onoare a valorilor bucovinene o recomandă implicarea în zona culturală”, a spus Harasim.

Vizibil emoţionată, Angela Zarojanu a mulţumit pentru distincţia primită, dar şi tuturor celor care au sprijinit-o în acţiunile pe care le-a organizat. Angela Zarojanu a precizat că această nominalizare o responsabilizează să continue activităţile în care s-a implicat şi până acum. „Mă întrebam pentru care dintre activităţile mele am fost nominalizată, cea din administraţie, societatea civilă, pentru evenimentele pentru are le-am deschis drumul, sau pentru susţinerea asociaţiile care au grijă de copii cu nevoi speciale. Dar în acelaşi timp trebuie să spun că nu am făcut aceste lucruri singură. Au fost oameni valoroşi care mi-au fost alături şi cu care cu energia lor mi-au dat puterea să depăşesc toate greutăţile. Vă mulţumesc dumneavoastră pentru că aţi crezut în energia mea şi pentru că m-aţi sprijinit”, a spus Angela Zarojanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angela Zarojanu a fost inclusă în Cartea de onoare a valorilor bucovinene.
 Vizualizări articol: 2302 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 9 voturi
Angela Zarojanu a fost inclusă în Cartea de onoare a valorilor bucovinene2.859

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei