Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 ian 2017 - Anul XXII, nr. 9 (6425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A ţinut morţiş să ajungă după gratii

Un tânăr de 18 ani, prins de trei ori la volan fără permis, a încălcat şi arestul la domiciliu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Fălticeni, a fost arestat preventiv acum două zile după ce a încălcat măsura arestului la domiciliu. În urma unui control inopinat al poliţiştilor, Bogdan Dumitru Nichita nu a fost de găsit la domiciliu, astfel că s-a solicitat schimbarea arestului la domiciliu cu arestul preventiv. Cazul de faţă este un exemplu tipic de tânăr pericol public, care are la activ mai multe dosare pentru conducere fără permis, într-un caz şi sub influenţa alcoolului, şi nu a înţeles nimic din clemenţa de care a avut parte în mai multe rânduri din partea magistraţilor. 

 

Şirul de infracţiuni comise de adolescent, într-o sfidare totală a legii

O primă infracţiune de conducere fără permis a lui Bogdan Dumitru Nichita s-a finalizat cu o condamnare, prin sentinţa penală a Judecătoriei Fălticeni din 29 septembrie 2016. Tânărul a fost condamnat la măsura neprivativă de libertate a supravegherii pentru o perioadă de trei luni. Aflat sub supraveghere, Bogdan Dumitru Nichita a continuat să se urce la volan fără permis de conducere şi a fost prins de poliţişti în noaptea de 11 spre 12 noiembrie 2016. În acea noapte, în jurul orei 03.00, poliţiştii au fost alertaţi de producerea unui accident la ieşire din oraş spre Preuteşti, iar la faţa locului au găsit un autoturism BMW avariat, cel care produsese accidentul fiind chiar tânărul de 18 ani fără permis de conducere. În urma rezultatului probelor de sânge luate la spital în acea noapte, a reieşit o alcoolemie de 1,55 mg/l alcool pur în sânge. După acest nou episod infracţional, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore în arestul poliţiei, după care a doua zi faţă de acesta a fost luată măsura restrictivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Teribilismul tânărului nu s-a oprit aici. Pe 25 noiembrie 2016, acelaşi Bogdan Dumitru Nichita a fost prins la volanul unui Mercedes Benz, pe strada 2 Grăniceri din Fălticeni. Aşadar a treia infracţiune de conducere fără permis pe numele său, comisă în perioada în care se afla sub control judiciar.

 

A călcat în picioare şi măsura restrictivă a arestului la domiciliu

Chiar şi după acest episod, fălticeneanul a scăpat de arest după 24 de ore. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni i-a impus măsura arestului la domiciliu. În fine, zilele trecute, tânărul a călcat în picioare şi măsura arestului la domiciliu, fiind depistat, de această dată pe jos, pe strada Armatei din Fălticeni.

În al 12-lea ceas, la solicitarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni, care a sesizat încălcarea repetată a măsurilor impuse de instanţă, Judecătoria Fălticeni a dispus, pe 11 ianuarie a.c., ca pe numele tânărului să fie emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Mandatul de arestare poate fi contestat de inculpat la Tribunalul Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr de 18 ani, prins de trei ori la volan fără permis, a încălcat şi arestul la domiciliu.
 Vizualizări articol: 5244 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr de 18 ani, prins de trei ori la volan fără permis, a încălcat şi arestul la domiciliu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei