Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 ian 2017 - Anul XXII, nr. 9 (6425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Interes maxim

Peste o sută de participanţi la „Bucuriile zăpezii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 13-15 ianuarie, la Vatra Dornei se va desfăşura a VIII-a  ediţie a Concursului Naţional de Schi pentru Copii „Bucuriile zăpezii”. În competiţie s-au înscris până joi, 12 ianuarie, peste 100 de copii cu vârsta de până la 12 ani, practicanţi ai schiului alpin la cercurile de specialitate din cadrul cluburilor şi palatelor copiilor din ţară şi care nu sunt legitimaţi în cadrul cluburilor sportive. Concursul face parte din calendarul de competiții al Ministerului Educaţiei Naţionale, printre participanţi numărându-se schiori de la Palatul Național al Copiilor Bucureşti, de la palatele copiilor din Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, Târgu Mureş, de la cluburile copiilor din Întorsura Buzăului, Sighetul Marmaţiei, Slănic Prahova, Sinaia şi de la Clubul Copiilor Vatra Dornei.

Ziua de vineri este dedicată antrenamentelor de acomodare cu pârtia, antrenamente care se vor desfăşura până seara târziu pe pârtia Veveriţa. Sâmbătă, 18 ianuarie, începând cu ora 9.00, va avea loc proba de slalom simplu, proba de slalom uriaş urmând a fi organizată seara, în nocturnă, începând cu ora 17.00. Ambele probe se vor desfăşura pe Pârtia Veverița. Duminică, 15 ianuarie,  va avea loc festivitatea de premiere. Toţi copiii şi profesorii vor fi angrenaţi duminică în activităţile organizate de Școala de schi şi snowboard a staţiunii Vatra Dornei, Euroski, cu ocazia Zilei Mondiale a zăpezii.

Vasile Moroşan, directorul Clubului Copiilor Vatra Dornei, a precizat că organizarea unei astfel de competiţii naţionale cu un număr mare de participanţi şi care depinde foarte mult de condiţiile meteo este destul de dificilă.

„Anul acesta avem zăpadă, pârtii excelente,  participanţii la concurs  beneficiind, începând cu 13 ianuarie, de acces gratuit pe toate instalaţiile de teleschi, pentru a se putea pregăti cât mai bine. Avem foarte mulţi copii foarte bine pregătiţi, ceea ce mă face să cred că va fi o luptă grea, la sutimi de secundă pentru un loc pe podium. În fiecare sezon, Cercul de schi de la Clubul Copiilor Vatra Dornei are rezultate foarte bune la concursurile dedicate sporturilor de iarnă. Pentru că ediţiile anterioare au fost organizate foarte bine şi în acest an avem o participare foarte numeroasă din toată ţară şi asta ne bucură”, ne-a declarat prof. Vasile Moroşan.

Concursul este organizat de Clubul Copiilor Vatra Dornei printr-un proiect finanţat de Ministerul Educaţiei, Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi Primăria municipiului Vatra Dornei, având ca parteneri Salvamont, Clubul Sportiv Şcolar Vatra Dornei, Şcoala de Schi „Euroski”, SC Bucura Com SRL - Teleschi Parc, S.C. Banu – centru închirieri schi snowtubing.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste o sută de participanţi la „Bucuriile zăpezii”.
 Vizualizări articol: 2322 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste o sută de participanţi la „Bucuriile zăpezii”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei