Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 ian 2017 - Anul XXII, nr. 9 (6425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urmărire din Todirești și până în Șcheia, după o maşină furată

Vineri, 13 Ianuarie 2017 (12:00:53)

Poliţia Suceava a fost sesizată miercuri, la ora 21.40, despre faptul că persoane necunoscute au sustras autoturismul unei societăţi comerciale din municipiul Suceava, parcat pe o stradă din localitate.

Din primele cercetări, poliţiștii au stabilit faptul că, profitând de neglijenţa conducătorului auto, care a parcat autoturismul și a lăsat motorul pornit, cu cheile în contact și a intrat în sediul firmei, persoane necunoscute au sustras maşina. În urma măsurilor operative întreprinse de poliţiști, autoturismul a fost identificat pe raza comunei Todirești și urmărit până în comuna Șcheia, unde conducătorul auto a oprit, iar cele trei persoane din interior au fugit.

Ulterior, joi, în urma continuării cercetărilor, poliţiștii Biroului Investigaţii Criminale Suceava i-au identificat pe autorii faptei ca fiind un minor de 17 ani, din orașul Solca, un bărbat de 28 de ani, din orașul Cajvana, și un tânăr de 18 ani, din judeţul Botoșani.

În baza probatoriului administrat, cei trei suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore și încarceraţi în arestul IPJ Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „furt în scop de folosinţă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, urmând ca vineri să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava în vederea dispunerii unei măsuri privative de libertate, se precizează în comunicatul poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărire din Todirești și până în Șcheia, după o maşină furată.
 Vizualizări articol: 5563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Urmărire din Todirești și până în Șcheia, după o maşină furată1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei