Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 ian 2017 - Anul XXII, nr. 9 (6425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Recidivist

Un bărbat cu cinci dosare penale a ajuns după gratii, după ce a fost prins la volan băut şi fără permis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Frătăuţii Vechi, pe numele căruia existau nu mai puţin de cinci dosare penale pentru fapte comise în a doua jumătate a anului trecut, a ajuns după gratii pentru 24 de ore, după ce în penultima zi a lui 2016 a fost prins de poliţişti la volan, având permisul de conducere reţinut şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. După conexarea celor cinci dosare penale cu cel de-al şaselea, procurorii au luat decizia reţinerii bărbatului în spatele gratiilor pentru o perioadă de 24 de ore.

Fapta pentru care bărbatul a fost luat din nou în colimatorul oamenilor legii s-a petrecut la sfârşitul anului trecut, mai exact pe 30 decembrie 2016.

În acea dimineaţă, în jurul orei 05.30, o patrulă a Secţiei de Poliţie Gălăneşti l-a oprit în trafic pe Florin Marius Pleşca, de 30 de ani, care conducea un autoturism chiar dacă avea permisul de conducere reţinut şi era sub influenţa alcoolului. Pe numele lui a fost înregistrat, la începutul anului 2017, un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul de către o persoană sub influenţa alcoolului sau altor substanţe. În timpul administrării probelor în dosar, poliţiştii Postului Frătăuţii Vechi au constatat că pe numele bărbatului de 30 de ani mai existau cinci dosare penale înregistrate în perioada 23 iulie - 6 octombrie 2016. În aceste dosare era începută urmărirea penală cu privire la săvârşirea de către Florin Marius Pleşca a mai multor infracţiuni cu violenţă - loviri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi a altor infracţiuni rutiere.

În perioada ce a urmat comiterii ultimei infracţiuni, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi au luat măsura conexării celor şase dosare penale, iar în urma administrării probelor, la data de 11 ianuarie, a fost dispusă continuarea urmăririi penale faţă de Florin Marius Pleşca pentru săvârşirea infracţiunilor de: lovire sau alte violenţe - în două cazuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice - două fapte penale, refuzul de recoltare sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice, încredinţarea pentru conducere a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

În urma cercetării penale efectuate de la începutul anului 2017, în timpul zilei de miercuri, 11 ianuarie, bărbatul de 30 de ani a fost citat de procurori pentru audierea lui în calitate de suspect, iar în urma consultărilor, procurorul de caz a dispus reţinerea preventivă a lui Florin Marius Pleşca pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, iar în timpul zilei de joi procurorul a luat măsura restrictivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile faţă de bărbatul de 30 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat cu cinci dosare penale a ajuns după gratii, după ce a fost prins la volan băut şi fără permis.
 Vizualizări articol: 2990 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un bărbat cu cinci dosare penale a ajuns după gratii, după ce a fost prins la volan băut şi fără permis5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei