Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 ian 2017 - Anul XXII, nr. 9 (6425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ofertă

Apartament și primă de instalare între 1.000 și 3.000 de euro pentru doctorii care merg să profeseze la Rădăuți

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Spitalul Municipal Rădăuți are nevoie disperată de 11 medici în următoarele specializări: pediatrie, neonatologie, cardiologie, medicină de urgență, chirurgie, psihiatrie și nefrologie. Managerul spitalului, Traian Andronachi, ne-a declarat, ieri, că în total unitatea medicală are disponibile 24 de posturi de medici și unul de farmacist, dar stringentă este ocuparea celor 11, din specializările menționate. ”Din luna mai ne pleacă medicul de la cardiologie, doctorul Doru Iliescu, iar la Compartimentul de Primiri Urgențe nu avem nici măcar un medic urgentist”, ne-a spus Traian Andronachi.

Pentru tinerii medici interesați să vină să lucreze la Rădăuți, Spitalul Municipal are la dispoziție cinci apartamente ANL în curtea unității, cu posibilități de suplimentare. La aceasta se adaugă o primă de instalare de 1.000 de euro, care poate fi majorată până la 3.000 de euro. ”Prima de instalare de 1.000 de euro este deja aprobată de Consiliul Local, dar am discutat cu primăria și cu o parte dintre consilierii locali și se poate majora la 3.000 de euro”, a precizat Andronachi.

Acesta a comparat Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal cu UPU de la Spitalul de Urgență Suceava, arătând că Suceava, cu circa 100.000 de prezentări pe an în UPU, are 11 medici urgentiști și peste 2.000 mp, în timp ce la Rădăuți, cu 33.000 de prezentări pe an în CPU, nu există nici un medic urgentist, iar suprafața este de circa 200 mp. ”Cabinetul de primiri urgențe are 18 mp. Gândiți-vă ce presiune este pe medicii din spitalul din Rădăuți”, a spus Andronachi, decis să facă toate demersurile pentru a atrage medici în spitalul pe care îl conduce.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Apartament și primă de instalare între 1.000 și 3.000 de euro pentru doctorii care merg să profeseze la Rădăuți.
 Vizualizări articol: 5456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Apartament și primă de instalare între 1.000 și 3.000 de euro pentru doctorii care merg să profeseze la Rădăuți5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei