Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 ian 2017 - Anul XXII, nr. 9 (6425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Astăzi

Fălticenenii rămân din nou fără apă la robinete

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

ACET Fălticeni reia astăzi, începând cu ora 08.00, lucrările de reparaţii la coloana principală de oţel de 500 de milimetri, de pe strada Republicii. Începând din seara zilei de 10 ianuarie, în jurul orei 22,00, mai bine de o treime din populaţia urbei de pe Şomuz a rămas peste 24 de ore fără apă la robinete din cauza a două avarii la conducta magistrală. Dacă avaria din faţa Administraţiei Fiscale a fost rezolvată miercuri, 11 ianuarie, în zona UPC, la intersecţia străzii Republicii cu Dogari, au fost remediate 20 de găuri în coloana de oţel şi, chiar dacă încă mai erau probleme, în urma numeroaselor insistenţe, în noaptea de miercuri spre joi s-a dat drumul la apă.

Lipsa apei va fi resimţită astăzi de consumatorii casnici şi agenţii economici care nu au avut apă nici miercuri, 11 ianuarie, respectiv cei arondaţi străzilor: Republicii, Dimitrie Leonida, 13 Decembrie, Armatei, Topitoriei, Şoldăneşti, Şcoala Domnească, Păcii, parţial strada Sucevei, zona staţiei de epurare, zona gării, asociaţiile de proprietari 7, 10, 15, 16, dar şi de unităţi de învăţământ preşcolar şi gimnazial, Staţia de Ambulanţă, Detaşamentul de Pompieri, Şcoala de Subofiţeri Jandarmi, agenţii economici din zona industrială. Pentru efectuarea intervenţiilor, traficul rutier va fi oprit pe strada Republicii, pe sensul de urcare, de la intersecţia străzii Dimitrie Leonida până la intersecţia străzii Dogari.

Primarul Cătălin Coman a declarat: „ACET Fălticeni ne-a anunţat că este necesară o nouă întrerupere a apei, pe toată durata zilei de vineri. Având în vedere ce s-a întâmplat miercuri, când s-a reluat furnizarea apei foarte târziu şi după numeroase insistenţe, recomandăm populaţiei să-şi asigure rezerve de apă pentru o zi. Sunt nemulţumit de lipsa de comunicare din partea ACET. Cetăţenii au aflat foarte târziu de avarii şi n-au mai avut timp să-şi oprească necesarul minim de apă. Să opreşti apa pentru aproape jumătate de oraş, timp de o zi, nu-i chiar un lucru minor”.

De partea cealaltă, ACET Fălticeni consideră că oprirea apei în urma apariţiei celor două avarii concomitent, din cauza temperaturilor foarte scăzute, a fost singura soluţie. În caz contrar, întreaga zonă centrală a oraşului, str. Republcii, Revoluţiei, Dogari şi 13 Decembrie, risca să fie inundată, iar din cauza gerului aceste străzi s-ar fi transformat într-un imens patinoar. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fălticenenii rămân din nou fără apă la robinete.
 Vizualizări articol: 1333 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fălticenenii rămân din nou fără apă la robinete5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei