Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 ian 2017 - Anul XXII, nr. 9 (6425)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Mai preocupaţi de cupa buldozerelor!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asediaţi de nămeţi, nici n-am mai băgat de seamă că lipseşte fotbalul ăla adevărat. Englezii şi-au luat o „pauză” oficială, adică au legat etape din cele două cupe, mai întâi a Angliei, apoi a Ligii. Cum Cupa Angliei este încă în fază incipientă, nu ne-a răsfăţat cu vreun derby, rare fiind întâlnirile directe între echipe de Premier League, astfel că mulţi manageri şi-au folosit copios garniturile secunde. Dacă ar fi totuşi să selectez o întâlnire la vârf, aceea ar fi Everton-Leicester, care s-a încheiat cu victoria campionilor en-titre. Iată că băieţii lui Ranieri sunt interesaţi şi de un alt obiectiv în sezonul ăsta, exceptând Liga Campionilor. Apoi, ar mai fi de consemnat că Arsenal a evitat in extremis o rejucare ce i-ar fi aglomerat aiurea sezonul, printr-un gol al lui Giroud în minutul 89. Iată ce influent tinde să devină francezul pentru trupa lui Wenger! La mijlocul săptămânii a urmat Cupa Ligii, aici ajungându-se deja la nivelul semifinalelor, meciuri tur-retur. Aşteptata finală dintre Manchester United şi Liverpool se vede pusă în pericol de echipa antrenată de Klopp, care n-a reuşit să fie acelaşi motivator în meciul disputat la Southampton, pierdut cu 1-0. Returul este programat peste două săptămâni, iar pe partea cealaltă de tablou Mourinho n-ar trebui să aibă probleme, după un 2-0 sec cu Hull.

Tot la mijlocul săptămânii s-au jucat meciurile retur din optimile Cupei Regelui, cu Barcelona chemată să întoarcă scorul de la Bilbao, 1-2. De remarcat că a înscris întreaga tripletă a catalanilor, cu Neymar lăsat să bată un penalty pentru a se elibera de presiunea celor peste 10 partide pe sec. După ce bascii au reuşit la un anumit moment să ajungă la scor de prelungiri, Messi a ridicat lumea în picioare cu un nou gol din lovitură liberă, după cel de la Villarreal, de data aceasta în colţul opus, pe diagonală, şi tot cu bara! Pare că unde vrea, acolo le pune, ar fi numai bun pentru Cupa Meseriaşilor, emisiunea aia de la Sport.ro!

De duminică, iarna va fi alungată de competiţii fierbinţi de pe alte continente, Cupa Africii şi Australian Open.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai preocupaţi de cupa buldozerelor!.
 Vizualizări articol: 1340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mai preocupaţi de cupa buldozerelor!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei