Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 ian 2017 - Anul XXII, nr. 7 (6423)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Modificări

Formulare noi, din această lună, pentru încadrarea copiilor în grad de handicap

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Părinţii copiilor cu dizabilităţi sunt informaţi cu privire la modificările criteriilor şi ale metodologiei pentru evaluarea şi încadrarea minorilor cu dizabilităţi într-un grad de handicap, fapt care a dus şi la modificarea unor formulare necesare întocmirii dosarului în vederea încadrării copiilor cu dizabilităţi într-un grad de handicap. Formularele care au suferit modificări sunt: Fişa de evaluare psihologică, Fişa medicală sintetică, Fişa psihopedagogică (înlocuind traseul educaţional), Planul de servicii, Ancheta socială şi anexa anchetei sociale - Factori de mediu (document nou introdus). Formularul valabil rămâne certificatul medical tip A5.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava aduce la cunoştinţă persoanelor interesate, precum şi instituţiilor abilitate, faptul că în Monitorul Oficial, Partea I nr. 994 din 09.12.2016, a fost publicat Ordinul nr. 1306/1883/2015 pentru aprobarea criteriilor biopsihosociale de încadrare a copiilor cu dizabilităţi în grad de handicap şi a modalităţilor de aplicare a acestora.

Şefa DGASPC Suceava, Nadia Creţuleac, a explicat că noile formulare vor fi postate pe site-ul DGASPC Suceava, se pot prelua de la sediul instituţiei şi vor fi transmise primăriilor de domiciliu. Pentru cazurile copiilor cu dizabilităţi care se vor prezenta la reevaluare în cursul lunii ianuarie (cărora li s-a făcut informare scrisă prin poştă) sau urmează să se prezinte pentru evaluare în vederea încadrării în grad de handicap, la Serviciul de evaluare complexă a copilului cu dizabilităţi, şi au completată deja documentaţia, reprezentanţii legali sunt rugaţi să completeze dosarul cu noile formulare.

Evaluarea copiilor cu dizabilităţi (din familie) se realizează direct, odată cu solicitarea părinţilor copilului sau a reprezentantului său legal exprimată în scris către Comisia pentru Protecţia Copilului Suceava. Solicitarea părinţilor copilului sau a reprezentanţilor săi legali se referă la evaluarea complexă a copilului în scopul obţinerii unui certificat de încadrare a acestuia într-o categorie de persoane cu handicap. Serviciul de Evaluare Complexă a Copilului analizează toate aspectele legate de caz şi formulează propunerile privind încadrarea copilului cu dizabilităţi într-un grad de handicap.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Formulare noi, din această lună, pentru încadrarea copiilor în grad de handicap.
 Vizualizări articol: 2761 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Formulare noi, din această lună, pentru încadrarea copiilor în grad de handicap0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Budinca de pâine cu unt și vișine Este exact genul de preparat absolut delicios, dar care se prepară din... resturi. Pâine care a rămas neconsumată de 3-7 zile și s-a cam uscat, cozonacul care a fost lăsat deoparte în competiția cu tortul, pachetul de unt abia... Citeşte