Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 ian 2017 - Anul XXII, nr. 7 (6423)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri

CCI Suceava organizează o nouă ediţie a „Cafenelei cu finanţări”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Camera de Comerţ și Industrie Suceava va organiza luna aceasta o nouă ediţie a „Cafenelei cu finanţări”. Întâlnirea va avea loc pe data de 26 ianuarie a.c., de la ora 16:30, la sediul CCI din Suceava. În cadrul evenimentului, consultanţii Camerei de Comerţ din cadrul Departamentului de Programe de Finanţare vor prezenta oportunităţile de finanţare și condiţiile principale care trebuie îndeplinite pentru obţinerea de fonduri nerambursabile în vederea înfiinţării, creării sau dezvoltării unei activităţi antreprenoriale. „Noi ne propunem să organizăm astfel de întâlniri o dată pe lună și să dezbatem în cadrul întâlnirii câte un program de finanţare dedicat antreprenorilor. Astfel, vom pune bazele unor noi proiecte de business și vom fructifica oportunităţile oferite de Uniunea Europeană”, a declarat președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu. El a precizat că în cadrul acestei ediţii a „Cafenelei cu finanţări” vor fi dezbătute noile informaţii cu privire la „Direcţia fondurilor europene” şi ”Sinteza calendarului de finanţare pentru anul 2017”, destinate actualilor sau viitorilor antreprenori, prin programe de finanţare de dezvoltare rurală, programe operaţionale, programe guvernamentale, în scopul realizării unor investiţii.

Lucian Gheorghiu a precizat că cei interesaţi trebuie să confirme participarea până cel târziu miercuri, 25 ianuarie, pe adresa de e-mail sanda.dediu@ccisuceava.ro. Alte informaţii se pot obţine la telefoanele 0230/521506, 0747 496 010 sau 0749 145 569. Participarea la „Cafeneaua cu finanţări” este gratuită. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CCI Suceava organizează o nouă ediţie a „Cafenelei cu finanţări”.
 Vizualizări articol: 1638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CCI Suceava organizează o nouă ediţie a „Cafenelei cu finanţări”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Budinca de pâine cu unt și vișine Este exact genul de preparat absolut delicios, dar care se prepară din... resturi. Pâine care a rămas neconsumată de 3-7 zile și s-a cam uscat, cozonacul care a fost lăsat deoparte în competiția cu tortul, pachetul de unt abia... Citeşte