Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 ian 2017 - Anul XXII, nr. 7 (6423)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Scapă (în câştigătoare) cine poate!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Înainte de a face presupuneri în legătură cu circuitul feminin de tenis în noul an, să adaug doi tipi pe lista din articolul trecut. I-am uitat pe del Potro şi pe Zverev cel tânăr. Primul îşi va selecta turneele, pentru a nu-şi forţa reverul, dar acolo unde se va prezenta va fi, alături de Federer, jucătorul-capcană care poate fi întâlnit devreme în turneu. Poate n-or merge ei până la capăt, dar ceva victime ilustre tot vor înşira. În ceea ce-l priveşte pe ruso-german, impresionează deja prin faptul că are toate cele trei coordonate importante: talent, forţă, mentalitate. Pe ultima, de exemplu, n-o are Kyrgios. Nu cred că Zverev va începe să conteze încă de anul ăsta, dar nici nu mai are mult de aşteptat.

Trecând la fete, e o vânzoleală din care greu poate să iasă ceva bun pentru Simona noastră. Care iar a pierdut la o jucătoare mult mai slab clasată, dar nu e singura din Top 10 care păţeşte aşa ceva la început de an. Chestia e că Simonei i se cam întâmplă asta şi în plin sezon. Am ajuns să ne temem mai mult în tururile inaugurale decât în fazele avansate. În 2017, Serena mai are de atins ultimul ţel, încă un Grand Slam, ca să deţină singură recordul din era Open, împărţit acum cu Steffi Graf (per total, deci socotind şi perioada de dinaintea constituirii circuitului profesionist, australianca Margaret Court are 24 de titluri de GS, cu două mai mult decât Serena şi Steffi). Dacă va izbuti asta, cred că îşi va agăţa în fine racheta în cui. Revine Şarapova. Posibil, ceva mai încolo, şi Azarenka. Kerber e Kerber: lider, seriozitate, stâncă. Radwanska îşi doreşte şi ea primul GS. Dar Pliskova mi se pare mai periculoasă. Şi nu s-a făcut încă anul de când Pliskova le învingea pentru prima dată în carieră pe Halep şi Niculescu, în Cupa FED! Muguruza pare a-şi fi regăsit motivaţia. Bouchard la fel. Iar Madison Keys cât să mai rabde s-o bată Simona pe unde o prinde?! Pe lângă toate aceste fete, sunt pleiade de veterane care abia aşteaptă să mai dea o lovitură imediat ce li se iveşte ocazia (Wozniacki, Kuzneţova), precum şi de tinere “furioase”, nerăbdătoare ca… fata mare la măritat! Şi, ca şi cum n-ar fi fost de ajuns, cine ştie de unde mai poate apărea o cometă aidoma lui Puig la Olimpiadă! Practic, în circuitul WTA, fiecare fată are o ţintă desenată pe ea, în care se voleiază din toate părţile. Simona e şi ea pe-acolo.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scapă (în câştigătoare) cine poate!.
 Vizualizări articol: 1509 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Scapă (în câştigătoare) cine poate!5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Budinca de pâine cu unt și vișine Este exact genul de preparat absolut delicios, dar care se prepară din... resturi. Pâine care a rămas neconsumată de 3-7 zile și s-a cam uscat, cozonacul care a fost lăsat deoparte în competiția cu tortul, pachetul de unt abia... Citeşte