Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 ian 2017 - Anul XXII, nr. 7 (6423)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Pompierii suceveni au ieşit la deszăpezit trotuare

Joi, 12 Ianuarie 2017 (10:36:40)

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava au ieşit joi la deszăpezit trotuarele de pe str. Universităţii din municipiul Suceava. Aceştia au curăţat trotuarele şi zonele învecinate, de la sediul ISU şi până în dreptul Primăriei Suceava. „Ştim că avem mulţi vecini în vârstă, pentru care deplasarea pe străduţele înzăpezite se face cu greutate, şi am vrut să le dăm şi lor o mână de ajutor...”, au declarat reprezentanţii ISU.

Atunci când nu au misiuni, pompierii militari sunt într-o pregătire continuă.
Pe de o parte, salvatorii execută misiuni de recunoaştere a raioanelor de intervenţie, pentru a cunoaşte dinainte în detaliu aproape orice zonă de pe teritoriul judeţului. Fac exerciţii deseori, simulând diverse situaţii de urgenţă la obiective cu risc.
Pe de altă parte, periodic au loc controale ale pompierilor în diferite unităţi de stat şi private. În aceste unităţi, cel mai important este faptul că ajung să cunoască bine dispozitivele, cu minusuri şi plusuri, astfel încât într-o situaţie de urgenţă ştiu ce forţe şi mijloace să folosească la plecarea pentru o misiune reală.
Zilnic, pompierii au în programul de pregătire continuă două ore de sport, dar şi evaluări fizice periodice. Se pregătesc zi de zi pentru ceva ce nici ei nu îşi doresc, dar care se poate întâmpla oricând, în orice colţ al judeţului sau chiar al ţării.
Merg la competiţii sportive şi profesionale şi reuşesc să urce pe podium la fiecare concurs, fapt ce demonstrează că au un nivel ridicat de pregătire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pompierii suceveni au ieşit la deszăpezit trotuare.
 Vizualizări articol: 1067 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pompierii suceveni au ieşit la deszăpezit trotuare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Budinca de pâine cu unt și vișine Este exact genul de preparat absolut delicios, dar care se prepară din... resturi. Pâine care a rămas neconsumată de 3-7 zile și s-a cam uscat, cozonacul care a fost lăsat deoparte în competiția cu tortul, pachetul de unt abia... Citeşte