Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 nov 2016 - Anul XXI, nr. 264 (6377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 10 – 16 noiembrie

Târg Handmade, la Iulius Mall

De vineri până duminică, în perioada 11-13 noiembrie, parterul Iulius Mall Suceava găzduieşte o nouă întâlnire a artizanilor cu măiestrie. Clienţii vor găsi la Târgul Handmade obiecte cu adevărat aparte, care le pot completa garderoba şi colecţiile de podoabe sau le pot înfrumuseţa locuinţa. Bijuterii felurite, accesorii pentru păr sau vestimentare, decoraţiuni pentru interior sau exterior, articole de îmbrăcăminte, cosmetice naturale, lumânări parfumate şi multe altele sunt opţiunile lucrate manual. În plus, prin unicitatea lor, articolele expuse pot fi idei de cadouri speciale.

 

Primul Orăşel LEGO, la Shopping City Suceava

Copiii sunt invitaţi să descopere primul Orăşel LEGO din oraş, până pe 13 noiembrie, la Shopping City Suceava. Cei mici sunt aşteptaţi să experimenteze lumea fascinantă a jocurilor LEGO şi să îşi pună creativitatea în valoare, la Shopping City, într-un cadru special amenajat, unde vor putea să realizeze machete LEGO complexe, pe diferite teme, cu ajutorul seturilor puse la dispoziţie. Intrarea este gratuită. Fiecare copil care participă la activităţile LEGO se poate înscrie la tombolă, unde are şansa de a câştiga unul din cele cinci seturi LEGO CREATOR. Evenimentul are loc în fiecare zi, între orele 09:00-21:00, în zona magazinului Pepco, şi va fi coordonat de persoane autorizate, care îi vor îndruma pe copii în realizarea cu succes a construcţiilor LEGO.

 

Târg de Artă şi Antichităţi, la Shopping City

În perioada 12-13 noiembrie, Shopping City Suceava vă invită la Târgul de Artă şi Antichităţi. Colecţionari din întreaga ţară vor expune obiecte valoroase precum: piese de mobilier, tablouri, ceasuri, cărţi, numismatică, bijuterii, podoabe, obiecte vechi de artă şi decorative, porţelanuri şi sticlărie. Fie că sunteţi pasionaţi de artă, colecţionari sau doriţi să oferiţi un cadou special celor dragi, cu siguranţă veţi face alegerea potrivită dintre sutele de obiecte expuse în cadrul târgului.

 

Joi, 10 noiembrie

Andra concertează pe scena Casei de Cultură Suceava

Una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, Andra, va concerta pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 19.00. Preţul unui bilet este de 40 de lei sau 20 de lei pentru elevi şi studenţi. Andra este pe scena muzicală din România din 2001, când s-a lansat la vârsta de 14 ani. Până în prezent artista a lansat 12 albume, ale căror single-uri s-au bucurat de un real succes atât în ţară, cât şi în străinătate, vânzându-se în peste 500.000 de copii. Evenimentul de la Suceava este organizat de Casa de Cultură a Studenţilor a Universităţii „Ştefan cel Mare”. Detalii, rezervări şi informaţii pot fi obţinute la telefon 0752 092 606.

 

Vineri, 11 noiembrie

Invitaţie la Strikers Club

De la ora 22.00, amatorii de petreceri nocturne şi ritmate sunt invitaţi la Strikers Club în Iulius Mall Suceava. Evenimentul îi are ca invitaţi pe Keed, Nosfe şi Super Ed, care se vor asigura că invitaţii se distrează la maximum. Totodată, concertul va reprezenta şi o dublă lansare a albumelor „Londra”, al lui Keed, şi „Arca lui Nosfe”.

 

Sâmbătă, 12 noiembrie

Shopping City Suceava lansează o nouă serie de ateliere educative şi de creaţie pentru copii

Shopping City Suceava lansează, din 12 noiembrie, o nouă serie de ateliere de creaţie pentru copii, în colaborare cu Smart School, la care cei mici sunt invitaţi să îşi pună imaginaţia în practică şi să confecţioneze cele mai inedite obiecte, utilizând o varietate de tehnici de lucru manual moderne şi atractive. Atelierele vor avea loc în fiecare sâmbătă, între orele 13.00-17.00, în incinta centrului comercial, în zona magazinului Pepco. Copiii vor participa la activităţi care stimulează creativitatea, simţul critic şi dezvoltarea abilităţilor artistice ale fiecăruia. Atelierele de creaţie sunt structurate pe termen lung, sub forma unei platforme de workshopuri diferite ca tematică şi tehnică, prin intermediul cărora cei mici vor explora domeniul vast al creativităţii. Temele atelierelor vor fi atractive, antrenante şi se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani.

Fiecare sesiune va aduce o nouă tematică pentru participanţi prin care fiecare copil va realiza un obiect util sau artistic din materiale diverse, pe care îl va putea lua la final acasă. Copiii vor învăţa tehnici de lucru interesante (decoupage, pirogravură, quilling, origami etc.) şi vor dobândi informaţii variate despre mediul înconjurător şi materialele din jur. În plus, vor experimenta pictura pe sticlă, lemn, bumbac, hârtie şi pânză, dar şi pe ceramică.

Sâmbătă, 12 noiembrie, va avea loc atelierul ”Magie prin lumină şi culoare”, în cadrul căruia copiii vor confecţiona veioze utilizând foaia de calc. Pe 19 noiembrie va fi organizat atelierul ”Funny T-shirt” (pictură şi imprimare pe tricou), iar pe 26 noiembrie ”Atelierul de măşti”. Atelierele sunt structurate în două sesiuni a câte două ore fiecare (13:00-15:00; 15.00-17.00) la care pot participa maximum 40 de copii. La fiecare sesiune se poate înscrie un număr limitat de copii, respectiv 20. Participanţii se pot înscrie săptămânal, până sâmbătă, printr-un e-mail la adresa: ateliere_creatiesv@yahoo.com. Detalii suplimentare la numărul de telefon: 0330 401 850 int. 4. La înscriere, părinţii trebuie să opteze pentru intervalul orar 13.00-15.00 sau 15.00-17.00. Atelierele îi vor ajuta pe copii să îşi dezvolte atenţia, abilităţile practice şi imaginaţia, oferind totodată o alternativă artistică de petrecere a timpului liber.

 

Creativ & Deco, la Iulius Mall

De la ora 14.00, prichindeii pot intra la Iulius Mall Suceava în rolul de mici artişti. Sub îndrumarea specialiştilor de la Creativ & Deco, în zona magazinelor pentru copii, cei mici îşi pot dezvolta imaginaţia şi îndemânarea la atelierul de creaţie. De această dată, vor realiza un colaj în relief, pe care îl vor putea expune în camera lor. Copiii trebuie să aducă buna dispoziţie, materialele necesare fiind asigurate de Iulius Mall Suceava. De la ora 16.00, de distracţia năzdrăvanilor se va ocupa clovnul Bobo. Personajul îndrăgit de ştrengari s-a pregătit cu noi concursuri, farse şi jocuri amuzante.

 

Duminică, 13 noiembrie

Kids City, ateliere de creaţie pentru copii

Shopping City Suceava organizează ateliere gratuite de creaţie şi distracţie, Kids City – Art Craft, dedicate tuturor copiilor energici şi creativi, cu sprijinul Alexandria Librării din incinta centrului comercial. În fiecare duminică, între orele 10:00-15:00, sunt organizate ateliere tematice în cadrul cărora copiii pot să confecţioneze obiecte decorative cu accesoriile din gama special dedicată copiilor, Art Craft, ce se găseşte exclusiv în Alexandria Librării, să coloreze şi să se distreze alături de mascota Shopping City Suceava. Cele mai noi tehnici de creaţie pot fi deprinse de cei mici pe parcursul atelierelor organizate în incinta centrului comercial: metoda quilling, tehnica decoupage, tehnica şerveţelului, pictură pe sticlă/lemn/ceramică şi scrapbooking. Copiii vor putea lua acasă toate obiectele confecţionate chiar de ei.

 

Salsa Family, la Iulius Mall

Cei care doresc să înveţe coregrafii pe ritmuri latino sunt aşteptaţi la parterul Iulius Mall, de la ora 17.00, acolo unde membrii Salsa Family îi vor iniţia în tainele dansurilor latino caraibice, salsa, bachata, merenque sau kizomba.

 

Luni, 14 noiembrie

„Mereu împreună schimbăm Destine”, concert caritabil în beneficiul copiilor orfani de la Podu Coşnei

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc, de la ora 18:00, un concert caritabil în beneficiul copiilor orfani de la Podu Coşnei, concert intitulat „Mereu împreună schimbăm Destine”. Spectacolul caritabil va fi susţinut de Brio Sonores, din Chişinău, câştigătorii ediţiei a IV-a a concursului „Românii au Talent”, în deschiderea cărora vor evolua Ansamblul „Kozaciok” din Bălcăuţi şi saxofonistul Cătălin Creţu. Biletele pentru concertul caritabil de pe 14 noiembrie costă 30 de lei şi se pot cumpăra de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, pentru detalii doritorii putând să sune la numărul de telefon 0744 109 109.

 

Miercuri, 16 noiembrie

BUG Mafia cântă la Suceava

Renumita trupă românească de hip-hop BUG Mafia va susţine luna aceasta un concert pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.

Evenimentul, organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Suceava, va avea loc de la ora 19:00 (accesul în sală se face începând cu ora 18:00).
Bilete şi informaţii se obţin de la Observatorul Astronomic Suceava (în intervalul orar 10:00-12:00) sau la telefon 0752 092 606.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Perioada 10 – 16 noiembrie.
 Vizualizări articol: 1580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Perioada 10 – 16 noiembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei