Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 nov 2016 - Anul XXI, nr. 264 (6377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Flutur, Lungu şi Balan au dat startul campaniei PNL Suceava exact la ora 00:00

Vineri, 11 Noiembrie 2016 (09:22:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni au fost primii care au dat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016. Exact la ora 00:00, echipele de campanie au ieşit din sediul PNL Suceava, fiind însoţite de liderii judeţeni ai liberalilor suceveni şi de candidaţii pentru funcţiile de Senat şi Camera Deputaţilor. Alături de tinerii care au lipit primele afişe electorale s-au aflat preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, liderul organizaţiei municipale, Ion Lungu şi deputatul Ioan Balan. De altfel, Gheorghe Flutur a lipit personal câteva afişe cu Dacian Cioloş, liderul liberalilor suceveni precizând că PNL este primul pe buletinele de vot, primul la lipit afişe electorale şi şi-a exprimat convingerea că va fi primul şi la rezultate.

Acţiuni similare cu cele din municipiul Suceava au avut loc în tot judeţul, candidaţii PNL pentru alegerile parlamentare publicând fotografii cu primele activităţi electorale, care au avut loc imediat după miezul nopţii. „Ca de fiecare dată, PNL este pe poziţia unu pe buletinele de vot, aici la panou nu am mai văzut pe altcineva, suntem primii, şi sper şi sunt convins că vom rămâne pe poziţia unu şi la rezultate, ca şi în primăvară. Aşteptăm o campanie civilizată, cu soluţii pentru România şi pentru Suceava. Avem o echipă de oameni tineri, dinamici, iar misiunea noastră este să facem foarte mult teren, să stăm de vorbă cu oamenii. Avem lucruri pe care să le prezentăm în programul politic al PNL, lucruri interesante pe care oamenii le aşteaptă, de la veniturile oamenilor, şi mă refer la dublarea salariilor la medici şi la profesori, şi asta este politica de sprijin a acestor domenii, sănătate şi educaţie, până la reducerea fiscalităţii pentru încurajarea mediului de afaceri. Și aici vorbim de reducerea numărului de taxe pentru că sunt o povară uriaşă pe cei care au afaceri în România. Și sigur că avem foarte multe lucruri pentru Suceava. Ne interesează o legătură mai eficientă cu Bucureştiul, mai mulţi bani pentru investiţii, şi să ne apropiem mai mult de Ardeal, pentru că România are o disproporţie mare între Estul şi Vestul ţării şi va trebui să beneficiem de asta şi noi", a spus Flutur.

El a spus că pe perioada campaniei se aşteaptă ca echipa de candidaţi liberali să stea de vorbă cu cât mai multă lume. „Nu cu spectacole şi fără festivisme. Să lucreze zi lumină, să stea de vorbă cu cât mai multă lume, cu onestitate şi bun-simţ", a mai declarat liderul PNL Suceava.

Gheorghe Flutur a subliniat faptul că soluţia pentru dezvoltarea Moldovei este PNL. „Ieşirea din sărăcie a Moldovei se face cu liberalism şi liberali. PSD, de 27 de ani, a avut frâna de mână trasă pentru Moldova. Moldova este un fel de Teleorman al României. Este pe primul loc la sărăcie şi trebuie să încerce cu liberalii. Asta este reţeta pentru Moldova. Ieşirea din sărăcie se face cu mai mult curaj şi cu mai multă iniţiativă", a mai declarat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur, Lungu şi Balan au dat startul campaniei PNL Suceava exact la ora 00:00.
 Vizualizări articol: 885 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur, Lungu şi Balan au dat startul campaniei PNL Suceava exact la ora 00:000.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei