Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 nov 2016 - Anul XXI, nr. 264 (6377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe 28 noiembrie

Luminile de sărbătoare vor fi aprinse în Suceava de Ziua Bucovinei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pregătirile municipalităţii sucevene pentru perioada sărbătorilor de iarnă, deja vizibile în oraş, vor fi marcate pe 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei, prin aprinderea luminilor în bradul de Crăciun din Centru, precum şi a instalaţiilor ornamentale luminoase din oraş.

„Vrem ca în acest an să punem o plasă luminoasă mare deasupra scenei de pe platoul Casei de Cultură, acum suntem în faza de achiziţie. Ca element de noutate avem şi cele 25 de căsuţe noi, care sperăm să fie gata până pe 15 noiembrie.

Luminile în bradul de Crăciun le vom aprinde pe 28 noiembrie, de Ziua Bucovinei, nu pe 1 Decembrie, ca în alţi ani”, a anunţat primarul Sucevei, Ion Lungu.

Edilul sucevean a precizat că şi anul acesta au fost achiziţionate noi instalaţii luminoase, care să înfrumuseţeze oraşul în perioada sărbătorilor, iar în plus, în zona centrală, vor fi făcute alte aranjamente ornamentale, precum o plasă de lumini, peste esplanada pietonală din faţa Casei de Cultură, pe scările căreia va fi pusă scena pentru spectacole.

„Deocamdată avem o problemă – nu avem elemente de susţinere. În timp vom rezolva şi această chestiune, deocamdată nu putem interveni unde e granit, pentru că este încă în garanţie. Când vor expira cei cinci ani de garanţie vom putea amplasa nişte stâlpi, cu prindere solidă, pe care să-i folosim pe timp de iarnă, iar vara să punem înapoi plăcile de granit, să se circule pe acolo. Atunci vom putea avea un sistem de iluminat ornamental precum cel de la Sibiu”, a explicat şeful municipalităţii sucevene.

În fiecare an, aprinderea luminilor de sărbătoare este un moment apreciat de o mulţime de suceveni, care se adună în Centru, pentru a participa la festivitatea care a devenit o adevărată tradiţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Luminile de sărbătoare vor fi aprinse în Suceava de Ziua Bucovinei.
 Vizualizări articol: 3716 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Luminile de sărbătoare vor fi aprinse în Suceava de Ziua Bucovinei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei