Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 nov 2016 - Anul XXI, nr. 264 (6377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sprijin

Aproape 160.000 de suceveni au primit ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aproape 160.000 de persoane din judeţul Suceava au primit ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană prin intermediul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate 2015/2016. Prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, a precizat că anul acesta au primit aceste ajutoare 157.853 de persoane, în creştere faţă de anul 2014, când numărul celor care au primit pachete cu alimente de la UE a fost de 125.744. Constantin Harasim a spus că la data de 4 noiembrie 2016 a fost finalizată distribuţia pachetelor cu alimente în toate unităţile administrative din judeţul Suceava.

”Au fost distribuite un număr total de 315.706 cutii cu alimente, atât pentru cei de pe listele iniţiale, cât şi de pe listele suplimentare, care au cuprins cu prioritate persoane singure şi care au primit pentru a doua oară pachete alimentare din stocurile rămase nedistribuite după finalizarea distribuirii pe listele iniţiale”, a declarat prefectul judeţului Suceava. El a arătat că pachetele alimentare au fost livrate judeţului Suceava în patru tranşe. Constantin Harasim a ţinut să precizeze că în situaţia în care la unele localităţi numărul de pachete alimentare nu a fost suficient pentru acoperirea solicitărilor, cum e cazul comunelor Botoşana, Drăgoieşti, Burla sau Grăniceşti, au fost făcute compensări, transferându-se ajutoare alimentare de la unităţile administrativ-teritoriale aflate în vecinătate şi care înregistrau excedent, respectiv Suceava, Rădăuţi şi Marginea.

Prefectul a mai adăugat că în distribuirea ajutoarelor alimentare de la UE au fost întâmpinate şi o serie de dificultăţi, în sensul că unii beneficiari nu s-au prezentat pentru ridicarea acestora, în mai multe unităţi administrativ teritoriale fiind necesară transportarea pachetelor la domiciliul persoanelor înscrise pe liste, în vederea finalizării acţiunii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproape 160.000 de suceveni au primit ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană.
 Vizualizări articol: 1563 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aproape 160.000 de suceveni au primit ajutoare alimentare de la Uniunea Europeană5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei