Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 nov 2016 - Anul XXI, nr. 264 (6377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Neatenţie

Bărbat accidentat de un autoturism, în timp ce traversa fără să se asigure

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un bărbat din comuna Şcheia a fost accidentat marţi seara, în timp ce traversa fără să se asigure bulevardul de la ieşirea din municipiul Suceava spre Fălticeni. Victima a fost preluată de un echipaj al ambulanţei, care a transportat-o la spital. În urma testării cu alcoolmetrul poliţiştii au constatat că bărbatul era băut în momentul în care a traversat strada prin loc nemarcat.

Accidentul a avut loc în jurul orei 17.25, când bărbatul a încercat să traverseze strada prin loc nemarcat, pe întuneric şi având o umbrelă deschisă pentru că ploua. În momentul în care a ajuns aproape de axul drumului a fost acroşat de un autoturism marca Audi, condus dinspre Fălticeni spre Suceava de un bărbat de 64 de ani, din municipiul Suceava. Victima a fost izbită puternic de partea din stânga faţă a autoturismului, fiind proiectată în parbriz şi în oglinda retrovizoare a maşinii, care au fost avariate. Rănitul a rămas inert în mijlocul drumului, la câţiva metri de umbrela scăpată din mână, unul dintre şoferii aflaţi în trafic sunând de urgenţă la 112.

Costel P., şoferul autoturismului Audi implicat în accident, a povestit:„M-am trezit cu el că mi-a luat oglinda. Nu l-am văzut deloc, mergeam încet, nu ştiu dacă l-a văzut cineva. Veneam de la Fălticeni şi uite aici numai m-am trezit cu el brusc în faţă.” Întrebat despre ce i s-a întâmplat, Amfilofie G., bărbatul rănit în urma impactului, nu-şi amintea ce i s-a întâmplat, povestind doar că a văzut o maşină venind. El a recunoscut în faţa poliţiştilor că băuse alcool înainte, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost şi el verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul rănit a fost transportat la spital, unde medicii l-au diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral fără pierderea cunoştinţei, epistaxis bilateral, entorsă de coloană cervicală, contuzie umăr bilateral, gambă dreapta şi bazin, rămânând internat în secţia de neurochirurgie. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul

La câteva minute distanţă, în jurul orei 17.55, o femeie în vârstă de 39 de ani, ce conducea un autoturism marca VW Polo pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, a acroşat şi accidentat uşor o femeie de 37 de ani, care traversa pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată, amplasată în dreptul catedralei. Femeia aflată la volan, precum şi cea accidentată au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care au fost prelevate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele şoferiţei a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat accidentat de un autoturism, în timp ce traversa fără să se asigure.
 Vizualizări articol: 3593 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bărbat accidentat de un autoturism, în timp ce traversa fără să se asigure5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei