Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 nov 2016 - Anul XXI, nr. 264 (6377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anchetă DIICOT

Arest la domiciliu şi control judiciar pentru doi dintre tinerii prinşi cu canabis în parcarea Cetăţii de Scaun

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi dintre tinerii prinşi în flagrant de jandarmi cu droguri asupra lor, într-o

maşină aflată în parcarea Cetăţii de Scaun a Sucevei, au devenit inculpaţi în dosarul care a fost preluat de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Suceava şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT). Unul dintre ei a petrecut 24 de ore în arest, după care, ieri, a fost prezentat la Tribunalul Suceava, cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au stabilit că măsura arestului la domiciliu este suficientă, însă procurorii DIICOT Suceava vor face apel la instanţa superioară. Celălalt tânăr a fost plasat sub control judiciar de procurorii DIICOT.

În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 00.30, un echipaj al Jandarmeriei, aflat în patrulare în zona Cetăţii de Scaun Suceava, a observat, în parcarea din zonă, un autoturism în care se aflau patru tineri. Jandarmii s-au apropiat şi au început să facă verificări. Ei au făcut un control amănunţit al autoturismului, găsind iniţial o pungă sigilată ce conţinea cantitatea de aproximativ 300 de grame de substanţă vegetală sub formă de muguri, ce părea a fi canabis. Jandarmii au mai găsit un grinder metalic pentru mărunţirea substanţei, foiţe de rolare a ţigaretelor şi un cântar electronic.

În continuarea controlului efectuat în autoturism, jandarmii au descoperit într-un compartiment situat sub volanul autoturismului un alt plic din material plastic, cu acelaşi tip de conţinut.

Din verificări a rezultat că acesta îi aparţinea lui Gheorghe Ilinof, în vârstă de 20 de ani, din Suceava. La un alt tânăr, Sergiu Jucan, în vârstă de 21 de ani, cel care avea să fie reţinut, a fost găsită cantitatea de 300 de grame de canabis sub formă de muguri. Tânărul a declarat că marfa a fost procurată din Spania. El a spus că urma să vândă canabisul unor clienţi cu preţul de 60-80 de lei/gram.

În maşină mai erau doi tineri, însă despre aceştia nu există date că erau mai mult decât consumatori, astfel că nu sunt inculpaţi în acest dosar.

Tineri cu droguri asupra lor în locuri publice din municipiul Suceava au mai fost surprinşi în flagrant de patrule de jandarmi, făcând obiectul unor anchete aflate pe rolul structurilor de combatere a crimei organizate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arest la domiciliu şi control judiciar pentru doi dintre tinerii prinşi cu canabis în parcarea Cetăţii de Scaun.
 Vizualizări articol: 3009 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arest la domiciliu şi control judiciar pentru doi dintre tinerii prinşi cu canabis în parcarea Cetăţii de Scaun0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei