Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 oct 2016 - Anul XXI, nr. 233 (6346)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din sursă externă

Zece posturi de poliţişti de imigrări, scoase la concurs pentru Centrul de Imigranţi Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul General pentru Imigrări (IGI) a demarat în data de 30 septembrie 2016 procedura de ocupare prin concurs a 170 de posturi vacante, dintre care 136 cu încadrare din sursă externă şi 34 prin trecere în corpul ofiţerilor a agenţilor cu studii superioare. Posturile de poliţişti de imigrări au fost alocate în urma unei analize privind necesităţile de la nivelul structurilor centrale şi teritoriale, pentru reducerea deficitului de personal. Acţiunea are drept scop creşterea gradului de siguranţă a cetăţeanului şi a capacităţii de acţiune la nivelul structurilor teritoriale, prioritare fiind combaterea migraţiei ilegale şi accesul persoanelor la procedura de azil.

Din numărul total de posturi scoase la concurs la nivelul întregii ţări în cadrul structurilor teritoriale ale inspectoratului, zece sunt rezervate Centrului Regional de Proceduri şi Cazare pentru Solicitanţii de Azil de la Rădăuţi. În cadrul acestui centru se vor face angajări din sursă externă pentru trei posturi de agenţi în domeniul operativ, cinci posturi de ofiţeri specialişti şi două posturi de agenţi specialişti. De asemenea, vor fi ocupate două posturi de ofiţer, prin trecerea în corpul ofiţerilor a agenţilor cu studii superioare. Pentru ocuparea acestor funcţii vacante poate candida orice persoană care îndeplineşte condiţiile prevăzute de legislaţia în vigoare. Recrutarea şi încadrarea se vor efectua, în conformitate cu prevederile articolelor 9 şi 10 din Legea 360 din 6 iunie 2002, privind Statutul Poliţistului, coroborate cu alte reglementări legale în domeniu.

Anunţurile de recrutare pot fi accesate pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări la adresa www.igi.mai.gov.ro, secţiunea Posturi Vacante, şi la avizierele de la sediile structurilor teritoriale. Tot la Centrul Regional de Proceduri şi Cazare pentru Solicitanţii de Azil de la Rădăuţi se pot afla informaţii despre depunerea cererilor şi perioada de înscriere.

Informaţii suplimentare privind modalităţile de înscriere şi participare la concurs, condiţiile de recrutare, probele de selecţie, criteriile de departajare şi alte date importante pentru desfăşurarea în bune condiţii a recrutării şi a încadrării candidaţilor pot fi obţinute de la structura de resurse umane a IGI, la numărul de telefon 021/4107513, interior 19063, 19066, 19032, 19037.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zece posturi de poliţişti de imigrări, scoase la concurs pentru Centrul de Imigranţi Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 4143 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zece posturi de poliţişti de imigrări, scoase la concurs pentru Centrul de Imigranţi Rădăuţi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei