Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 oct 2016 - Anul XXI, nr. 233 (6346)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cumplit

Drama unor tineri îndrăgostiţi: Ea s-a spânzurat, iar el a înghiţit 30 de pastile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Relaţia a doi copii, ea în vârstă de 14 ani şi el de 16 ani, s-a terminat într-un mod groaznic, fata fiind găsită spânzurată, în timp ce băiatul a înghiţit câteva zeci de pastile şi a ajuns la spital, unde din fericire a fost salvat.

După cum am arătat şi în ediţia de ieri a ziarului nostru, fata în vârstă de 14 ani, din comuna Ciprian Porumbescu, elevă în clasa a VIII-a la şcoala din localitate, a fost găsită spânzurată de un copac, luni dimineaţă, la câteva sute de metri de casa familiei sale. Minora plecase de acasă duminică, luându-şi cu ea un rucsac cu haine, iar în noaptea de duminică spre luni nu a revenit la domiciliu. Din păcate, a doua zi dimineaţă părinţii aveau să-şi găsească copilul mort. La plecare, duminică, fata le-a spus părinţilor săi că pleacă să se întâlnească cu prietenul ei, un băiat în vârstă de 16 ani, din comuna Bălăceana.

După ce au efectuat verificări suplimentare, poliţiştii aveau să afle încă un amănunt şocant. Cei doi copii îndrăgostiţi s-au certat duminică şi au pus capăt relaţiei. Încă de duminică seara, băiatul în vârstă de 16 ani a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, cu intoxicaţie acută voluntară cu paracetamol. Băiatul a luat 30 de pastile de paracetamol, supărat că nu va mai fi cu fata. A încercat să se sinucidă, însă din fericire în cazul său s-a putut interveni la timp. Băiatul a ajuns la Urgenţele Spitalului Judeţean Suceava, unde a fost luat în îngrijire şi stabilizat.

Din păcate, câteva ore mai târziu, duminică noapte, fata de 14 ani a ales un mod mult mai brutal de a-şi lua viaţa. S-a spânzurat cu o funie de un copac, iar când a fost găsită era deja decedată de câteva ore.

Reamintim că duminică şi un tânăr în vârstă de 20 ani,din satul Movileni, comuna Vadu Moldovei, a ajuns în comă profundă la Spitalul Judeţean Suceava, după ce s-a spânzurat. Din cercetările poliţiei rezultă că tânărul se afla într-o stare depresivă, tot din cauza unei decepţii în dragoste.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drama unor tineri îndrăgostiţi: Ea s-a spânzurat, iar el a înghiţit 30 de pastile.
 Vizualizări articol: 11727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Drama unor tineri îndrăgostiţi: Ea s-a spânzurat, iar el a înghiţit 30 de pastile3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei