Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 oct 2016 - Anul XXI, nr. 233 (6346)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Îmbrățişări gratuite”

Spectacol caritabil de promovare a valorilor tradiționale din Bucovina, la Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia umanitară „Freamăt de speranţă”, cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Câmpulung Moldovenesc, organizează duminică, 30 octombrie, de la ora 14:00, pe platoul central din municipiul Câmpulung Moldovenesc, evenimentul „Îmbrăţişări gratuite”. În cadrul acestui eveniment, copii cu dizabilităţi, împreună cu mulţi susţinători şi copii voluntari de la şcoli partenere, vor fi îmbrăcaţi în îngeri şi vor susţine un spectacol caritabil de promovare a valorilor tradiţionale din Bucovina. Preşedinta Asociaţiei umanitare „Freamăt de speranţă”, Anca Crăciun, ne-a spus că este a doua ediţie a evenimentului „Îmbrăţişări gratuite”, „unde cu mic, cu mare, copii şi adulţi cu dizabilităţi, împreună cu un număr mare de susţinători şi prieteni, sunt aşteptaţi să dăruiască o îmbrăţişare (uneori un zâmbet sau o îmbrăţişare face minuni). Vă invităm să vă alăturaţi nouă şi, pentru a vă arăta solidaritatea dumneavoastră, o să vă rugăm să vă îmbrăcaţi în alb sau măcar să purtaţi ceva alb. Copiii vor fi îmbrăcaţi în îngeri şi vor dărui îmbrăţişări gratuite”.

Anca Crăciun face un apel şi la tinerele talente din Câmpulung Moldovenesc, precum şi la instituţiile de învăţământ „să ni se alăture şi să participe la acest eveniment local, încercând în acest fel să renunţăm la sărbătoarea de Halloween, care nu ne reprezintă. Vom încerca să promovăm Bucovina, portul, datinile şi tradiţiile atât de frumoase, într-un spectacol inedit la care participanţii vor fi elevi ai şcolilor şi grădiniţelor partenere, dar şi vedete consacrate care ni se vor alătura pe parcurs”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacol caritabil de promovare a valorilor tradiționale din Bucovina, la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 1256 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spectacol caritabil de promovare a valorilor tradiționale din Bucovina, la Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei