Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 oct 2016 - Anul XXI, nr. 233 (6346)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Distracţie la USV

Mii de tineri au dansat şi au cântat pe melodiile trupei Vunk, la deschiderea anului universitar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Pleacă”, „Aşa şi?”, „Fă-mi cu mâna” au strigat şi au cântat mii de tineri, luni seara, în Parcul Universităţii, din municipiul Suceava, unde a avut loc concertul trupei Vunk, una dintre cele mai îndrăgite formaţii muzicale din România.

Acesta a fost cadoul de început de an universitar, pregătit de Universitatea “Ştefan cel Mare”, celor peste 9.100 de studenţi, din care 3.200 de „boboci”.

Concertul trupei Vunk, la care intrarea este liberă, a avut loc de la ora 19.00, pe esplanada din faţa corpului A, din strada Universităţii, numărul celor dornici să se distreze alături de ei, pe ritmuri rock, depăşind aşteptările organizatorilor, mai ales că vremea era destul de capricioasă, iar spaţiul disponibil, destul de restrâns.

În deschidere a cântat trupa Univercity a studenţilor din Universitatea “Ştefan cel Mare”, iar după Vunk petrecerea a continuat alături de Aykad.

Echipa Radio USV, coordonată de Iulia Sîrghi, a fost prezentă la spectacol, a făcut poze şi transmisie live pe Facebook, ba chiar a obţinut şi un interviu în exclusivitate, despre planurile de viitor ale trupei Vunk.

„Pregătim trilogia Enigma, o serie de concerte, din care unul are loc în această toamnă, pe 15 octombrie, unul în decembrie şi altul în primăvara viitoare, la Sala Polivalentă. Primul concert se numeşte <Dă-o mai departe!>, al doilea <Loial> şi al treilea <Secretul tău>. Este o trilogie, un concept diferit faţă de ceea ce am făcut până acum, iar detalii vor fi oferite pe pagina de FB a trupei Vunk”, a spus Cornel Ilie, solistul trupei, pentru Radio USV.

Mesajul Vunk către ascultătorii USV a fost să aprecieze cât mai mult muzica în limba română şi artiştii din ţară, indiferent de genul de muzică pe care îl promovează.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mii de tineri au dansat şi au cântat pe melodiile trupei Vunk, la deschiderea anului universitar.
 Vizualizări articol: 1626 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mii de tineri au dansat şi au cântat pe melodiile trupei Vunk, la deschiderea anului universitar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei