Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 oct 2016 - Anul XXI, nr. 233 (6346)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ultraj

Închisoare cu suspendare şi daune de 2.500 de lei în cazul unui individ care a înjurat şi ameninţat un poliţist la mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, din comuna Pătrăuţi, trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de ultraj, după ce a ameninţat şi înjurat un poliţist care îl ancheta pe fratele său, a fost condamnat definitiv la o pedeapsă de 9 luni de închisoare cu suspendare şi la plata de daune de 2.500 de lei către poliţist. Inculpatul, Marinel Iriciuc (fost Burduja), a scăpat destul de ieftin, în privinţa sumei pe care o are de plătit magistraţii Curţii de Apel Suceava reducând daunele de achitat de la 8.000 de lei la 2.500 de lei.

În privinţa pedepsei, aceasta a fost menţinută atât de Judecătorie, cât şi de Curtea de Apel Suceava: 9 luni de închisoare, cu un termen de supraveghere de 3 ani de zile, în care inculpatul are impuse mai multe obligaţii şi restricţii. Printre altele, acesta are de prestat zile de muncă în folosul comunităţii.

La mijlocul lunii decembrie a anului trecut, inculpatul se afla în complexul comercial Iulius Mall Suceava alături de fratele său, Adi Burduja, care a fost implicat într-un accident rutier pe data de 21 noiembrie 2015. După acel accident, Adi Burduja s-a ales cu dosar penal pentru „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului”, după ce maşina pe care o conducea a lovit o bicicletă pe care se aflau doi copii. Conform anchetei Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, dacă Adi Burduja a fost mai rezervat, Marinel Iriciuc s-a apropiat ameninţător de poliţistul rutier aflat în timpul liber şi i-a cerut să termine cât mai repede ancheta în cazul fratelui său. Când agentul de poliţie i-a răspuns că dosarul este în lucru şi va fi finalizat conform procedurilor, Marinel Iriciuc a început să-l ameninţe şi să-l înjure pe poliţistul aflat în timpul liber. În afara declaraţilor poliţistului şi ale soţiei sale, anchetatorii au avut ca probatoriu şi imagini video.

La câteva zile după incident, pe 18 decembrie, procurorii l-au reţinut 24 de ore pe inculpat, după care l-au plasat sub măsura controlului judiciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Închisoare cu suspendare şi daune de 2.500 de lei în cazul unui individ care a înjurat şi ameninţat un poliţist la mall.
 Vizualizări articol: 3651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Închisoare cu suspendare şi daune de 2.500 de lei în cazul unui individ care a înjurat şi ameninţat un poliţist la mall5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei