Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 oct 2016 - Anul XXI, nr. 232 (6345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pasărea Rock

Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Josef Kappl, Nicu Patoi şi Sorin Voinea, pe scena suceveană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava va avea loc duminică, 30 octombrie, de la ora 19:00, un spectacol deosebit susţinut de Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Josef Kappl, Nicu Patoi şi Sorin Voinea – Pasărea Rock, artişti care se află într-un turneu naţional cu acest proiect. Artiştii promit o experienţă de neuitat pentru spectatori.

Tematica evenimentului aduce în actualitate tradiţiile româneşti. Albumul lansat de artişti, „Legenda”, este esenţa existenţei unei trupe prezentă pe piaţa muzicii româneşti de doi ani şi jumătate, fiind rodul muncii consecvente. „Pasărea Rock împleteşte stilul muzical al anilor ‘70 cu influenţele moderne şi ne bucurăm că prin muzica noastră am atins iubitori ai rockului de toate vârstele. Ne mândrim să descoperim adolescenţi care vin la concertele noastre şi savurează muzica pe care o cântăm cu plăcere de-o viaţă”, a declarat Mircea Baniciu.

„În ultimii doi ani şi jumătate de existenţă a trupei, am realizat foarte multe lucruri deosebite. N-am stat pe loc, ci am muncit consecvent şi roadele încep să se vadă: primul album muzical Pasărea Rock, completat de turneul de promovare în peste 10 oraşe ale ţării. Prin <Legenda> vrem să aducem o schimbare în domeniu, într-o vreme în care muzica e lipsită de conţinut şi mesaj”, a completat Josef Kappl.

„Am crescut şi ne-am format pe ritmuri de rock, iar acum e timpul să dăm înapoi ceva din ce am primit şi să formăm generaţiile care vor duce tradiţia mai departe. Prin <Legenda> ne propunem să aducem în faţa publicului un album rock de esenţă tare”, a conchis Ovidiu Lipan Ţăndărică. Organizatorii pregătesc pentru suceveni un spectacol inedit şi incitant, care se va desfăşura pe fondul unor efecte speciale, proiecţii, realizate într-un decor de film şi menite să transmită publicului spiritul Pasărea Rock.

 

Biletele costă 70 de lei şi 50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari

Pasărea Rock este un proiect lansat pe piaţa muzicală din România în martie 2014. Ajunşi la vârsta maturităţii artistice, Mircea Baniciu, Josef Kappl şi Ovidiu Lipan Ţăndărică au înţelepciunea de a nu se rupe de trecut, ci de a căuta în experienţa comună a tinereţii puterea şi forţa de a duce mai departe o poveste care a făcut legendă, povestea trupei care i-a consacrat, Phoenix. Proiectul este întregit de Sorin Voinea şi Nicu Patoi. De la înfiinţare, trupa a lansat şapte melodii, două EP-uri şi un videoclip, iar turneele susţinute de Pasărea Rock anul trecut au confirmat, la nivel naţional, succesul proiectului. Repertoriul Pasărea Rock include compoziţiile originale precum „Praznic năprasnic”, „Căluşandra”, „Pasărea Calandrinon”, „Legenda”, „Epitaf”, „Zoreaua”, piese din prima operă rock-simfonic „Meşterul Manole”, cum ar fi „Pe Argeş în jos” sau „Rugăciune către Domnul” şi hituri binecunoscute interpretate de Mircea Baniciu, „Hanul ulciorului nesecat” sau „Eşarfă în dar”.

Biletele costă 70 de lei şi  50 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, telefon 0230 523 718. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Josef Kappl, Nicu Patoi şi Sorin Voinea, pe scena suceveană.
 Vizualizări articol: 2343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Josef Kappl, Nicu Patoi şi Sorin Voinea, pe scena suceveană3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei