Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 oct 2016 - Anul XXI, nr. 232 (6345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dramă

O elevă în clasa a VIII-a, găsită spânzurată în apropiere de casa în care locuia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O dramă greu de descris în cuvinte a lovit o familie din comuna Ciprian Porumbescu, o fată în vârstă de 14 ani, elevă în clasa a VIII-a, fiind găsită spânzurată în apropiere de casa în care locuia. Macabra descoperire a fost făcută ieri dimineaţă, iar din toate mărturisirile apropiaţilor rezultă că fata ar fi suferit o decepţie în dragoste.

Fata a avut o relaţie cu un băiat dintr-o comună vecină, iar la finele săptămânii trecute aceasta s-ar fi aflat la domiciliul băiatului. Fata s-ar fi certat cu iubitul ori cu părinţii acestuia şi ar fi plecat spre casă. Nu a mai ajuns însă acasă, iar luni dimineaţă a fost găsită spânzurată. La ora la care s-a făcut descoperirea fata era deja moartă de câteva ore. Cel mai probabil aceasta şi-a pus capăt zilelor din cursul nopţii de duminică spre luni.

Minora provine dintr-o familie cu patru copii şi era elevă la şcoala gimnazială din Ciprian Porumbescu. Asupra fetei a fost găsit un rucsac cu lucruri, pe care aceasta şi le luase de acasă atunci când a plecat la domiciliul iubitului său. Se pare că fata nu a suportat gândul că relaţia s-a încheiat şi a recurs la cumplitul şi inexplicabilul gest.

Poliţiştii de la Postul comunal Ciprian Porumbescu au demarat o anchetă, chemând la faţa locului şi experţi criminalişti. Lămuriri suplimentare asupra cauzei decesului şi împrejurărilor în care s-a produs vor aduce astăzi şi medicii de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală, cei care vor efectua autopsia. 

Cazul de sinucidere surprinde prin vârsta foarte fragedă a victimei. De regulă, la această vârstă decepţiile din dragoste ale fetelor se soldează cel mult cu ingerarea unor medicamente, pentru a atrage atenţia.

Cu o zi înainte, duminică, şi un tânăr în vârstă de 20 de ani, din satul Movileni, comuna Vadu Moldovei, a ajuns în comă profundă la Spitalul Judeţean Suceava, după ce s-a spânzurat. Din cercetările poliţiei rezultă că tânărul se afla într-o stare depresivă, din cauza unei decepţii în dragoste. Duminică, în jurul orei 16.00, tânărul a fost găsit spânzurat de un copac, descoperirea fiind făcută de sora şi fratele său. Cei doi au reuşit să-l dea imediat jos, când tânărul încă era în viaţă. El a fost transportat mai întâi la Spitalul municipal Fălticeni, de unde a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava. Medicii au apreciat la internare că starea tânărului era gravă, el fiind preluat în comă de gradul II.

În ambele cazuri poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care tinerii au apelat la aceste gesturi sinucigaşe. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O elevă în clasa a VIII-a, găsită spânzurată în apropiere de casa în care locuia.
 Vizualizări articol: 16837 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
O elevă în clasa a VIII-a, găsită spânzurată în apropiere de casa în care locuia1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei