Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 oct 2016 - Anul XXI, nr. 232 (6345)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La sfârşit de săptămână

Doi pietoni şi un biciclist au fost victimele unor accidente rutiere, din care unul mortal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei accidente de circulaţie petrecute duminică în judeţ au făcut tot atâtea victime, una dintre ele pierzându-şi viaţa.

Primul accident s-a petrecut la Moldoviţa, în jurul orei 10.00, când o femeie de 56 de ani a fost rănită după ce a fost acroşată de un autoturism în timp ce traversa strada, după care şoferul care a produs accidentul a părăsit locul faptei. Cercetările au stabilit că în timp ce circula la volanul unui autoturism prin comună, o tânără de 28 de ani, din Vatra Moldoviţei, a virat la stânga la intersecţia cu DJ 176  şi a acroşat femeia, care se deplasa ca pieton şi  traversa prin colţul intersecţiei. Şoferiţa a fost în scurt timp identificată de poliţişti şi verificată cu aparatul etilotest. În urma testării rezultatul a fost negativ, după care i-a fost recoltată o probă biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei. Pe numele ei a fost întocmit un dosar de cercetare penală privind săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea urmelor acestuia.

Duminică seara, în jurul orei 21.40, pe drumul judeţean 208A a avut loc un grav accident de circulaţie, soldat cu moartea unui bărbat de 65 de ani. Poliţiştii au concluzionat faptul că în timp ce se deplasa la volanul unui autoturism marca VW Multivan în afara localităţii Ruşii Mănăstioara, un bărbat de 64 de ani, din comuna Udeşti, l-a acroşat şi accidentat mortal pe un localnic de 65 de ani care se deplasa pe partea carosabilă a drumului. Conducătorul autoturismului a fost verificat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Ulterior acestuia i s-a recoltat o mostră biologică de sânge necesară pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În aceeaşi seară, însă cu douăzeci de minute mai târziu, un bărbat de 56 de ani, din comuna Arbore, se deplasa cu bicicleta pe un drum comunal şi, la un moment dat, pe un segment de drum în pantă, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a prăbuşit pe asfalt. La faţa locului a venit un echipaj de ambulanţă, care l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde medicii i-au stabilit diagnosticul de fractură piramidă nazală, fiind transferat apoi la Spitalul Judeţean Suceava pentru investigaţii medicale suplimentare. Bărbatul de pe bicicletă mirosea a alcool, dar din cauza leziunilor suferite la nivelul feţei nu a putut fi verificat cu aparatul alcooltest.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi pietoni şi un biciclist au fost victimele unor accidente rutiere, din care unul mortal.
 Vizualizări articol: 1871 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Doi pietoni şi un biciclist au fost victimele unor accidente rutiere, din care unul mortal5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei