Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 sep 2016 - Anul XXI, nr. 226 (6339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Tragic

Un şofer care a depăşit pe linia continuă a acroşat o maşină şi a provocat decesul unei femei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un şofer care a efectuat o depăşire pe linia continuă şi a tras brusc de volan pentru a reveni pe sensul său de mers a acroşat un autoturism care se deplasa regulamentar, provocând decesul unei femei. Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 11.45, pe DN 2H, la ieşirea din Rădăuţi spre Horodnic, într-o zonă care era marcată şi cu indicator de depăşire interzisă.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii de la Biroul Rutier Rădăuţi rezultă că Gheorghe Ursachi, în vârstă de 52 de ani, din Vicovu de Sus, aflat la volanul unui autoturism Mercedes, s-a angajat în depăşirea unei Dacii Logan din faţa sa.

Ajuns pe sens opus, şoferul din Vicov şi-a dat seama că nu are timp să facă manevra, deoarece o maşină din sens era foarte aproape, astfel că a încercat să revină pe banda sa de mers. În acel moment, autoturismul său a acroşat cu partea din spate aripa stânga faţă a autoturismul Dacia, condus de Mircea Ungurean, în vârstă de 67 de ani, din municipiul Rădăuţi.

 

Şoferul Daciei a tras de volan dreapta, iar maşina s-a răsturnat

Pus într-o situaţie dificilă, şoferul Daciei a virat la rândul său puternic la dreapta, autoturismul Dacia intrând în derapaj, părăsind carosabilul şi răsturnându-se pe cupolă.

La faţa locului au intervenit un echipaj de Descarcerare şi o ambulanţă SMURD, din cadrul Detaşamentului de pompieri Rădăuţi. Salvatorii au constatat că o femeie de pe bancheta din spate a Daciei a rămas în interior, încarcerară. Femeia a fost extrasă din maşină, însă nu mai dădea semne de viaţă. Victima este Lăcrămioara Ungurean, în vârstă de 66 de ani, soţia bărbatului de la volanul Daciei. 

Eforturile de resuscitare a femeii nu au avut succes.

Medicul Adrian Tomşa, de la Ambulanţa Rădăuţi, a declarat: „Din nefericire, pacienta a avut leziuni incompatibile cu viaţa şi nu a răspuns la manevrele de resuscitare”.

În urma impactului a mai fost rănită uşor o femeie, tot pasageră în Dacie.

Şi şoferul Mercedesului a ajuns la Spitalul municipal Rădăuţi, acuzând un atac de panică.

Ambii şoferi implicaţi în accident au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Poliţiştii de la Biroul Rutier al municipiului Rădăuţi vor continua ancheta, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. Cert este că pe numele şoferului Mercedesului va fi deschis un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

 

Al doilea accident în trei zile din cauza depăşirilor neregulamentare

Nu putem să nu remarcăm că acest accident vine la trei zile după ce un alt şofer care a depăşit pe linie continuă, într-o curbă extrem de periculoasă, la Călugăreni - Adâncata, a intrat cu autoturismul într-o ambulanţă SMURD. Din păcate, astfel de manevre riscante sunt, în ultima perioadă de timp, frecvente pe şoselele din judeţ. La accidentele de acest gen aproape întotdeauna sunt şi victime care se deplasau regulamentar şi au avut doar ghinionul de a se intersecta cu un şofer imprudent, asta ca să folosim cel mai blând termen cu putinţă.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer care a depăşit pe linia continuă a acroşat o maşină şi a provocat decesul unei femei.
 Vizualizări articol: 10497 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un şofer care a depăşit pe linia continuă a acroşat o maşină şi a provocat decesul unei femei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei