Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 27 sep 2016 - Anul XXI, nr. 226 (6339)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă dificilă

Procurorii şi poliţiştii nu au reuşit încă să elucideze detaliile înfiorătoarei crime de la Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ancheta în cazul înfiorătoarei crime de la Fălticeni se dovedeşte mai grea decât se anticipa. Chiar dacă au trecut mai bine de două zile de la moartea adolescentului în vârstă de 15 ani, până acum nu s-a conturat foarte clar cine a fost autorul şi nici care a fost mobilul faptei. De asemenea, nu s-a putut stabili nici care a fost gradul de implicare a lui Alin Gheorghiţă Gherasim, fratele lui Iulian, adolescentul mort. Şi asta pentru că Alin, în vârstă de 17 ani, este internat la Secţia de Chirurgie Infantilă de la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde se află în recuperare în stare stabilă după intervenţia chirurgicală la care a fost supus.

Între timp, procurorul criminalist şi poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale caută alte indicii şi probe care îi pot ajuta să rezolve acest caz. Chiar dacă s-a apelat la sprijinul jandarmilor, care au periat atent zona unde s-a produs crima, cuţitul folosit pentru înjunghierea lui Iulian nu a fost încă găsit.

Lipsa unor camere de supraveghere pe strada Pleşeşti Gane, spre satul Petia, şi faptul că nenorocirea s-a petrecut după ce afară se întunecase îngreunează şi mai mult munca anchetatorilor. Având în vedere ora înaintată, aproximativ 20.30, oamenii care locuiesc în zonă nu se aflau pe stradă, astfel încât eventualii martori lipsesc aproape cu desăvârşire.

Potrivit lui Alin, adolescentul de 17 ani care a scăpat cu viaţă, dar cu răni destul de serioase, tragedia s-a petrecut în timp ce el şi fratele său se deplasau dinspre locuinţă spre un magazin din apropiere de unde doreau să cumpere suc. La un moment dat, din lanul de porumb a apărut un bărbat cu o glugă pe cap, care i-a atacat pe el şi pe fratele său. În urma acestui atac neaşteptat fratele mai mic, Iulian, a murit, iar Alin ar fi reuşit să scape ca prin minune, pentru ca mai apoi să se refugieze în curtea unui vecin.

Versiunea băiatului a fost pusă serios la îndoială de vecini, şi asta datorită hainelor cu care el şi fratele său decedat erau îmbrăcaţi la acea oră.

„Dar este ceva dubios la ei. Spuneau că se duc la suc, dar ei erau desculți, în maiou. Cum, dar tu te duci la ora aia (20.30-21.00) desculț să cumperi suc? Și amândoi erau desculți. Și la un kilometru și ceva de casă. Atât este de aici până la primul chioșc. Cel care a murit era în maiou, desculț și cu o pereche de blugi tăiați (tip pantalon scurt), iar fratele lui la fel”, a spus Dorel Abălașei, vecinul la poarta căruia a fost găsit trupul neînsuflețit al lui Iulian.

Una din variantele pe care anchetatorii le iau în considerare este aceea că între fraţi a izbucnit o ceartă puternică, iar cei doi s-au luat la bătaie, iar Iulian şi-a înjunghiat mortal fratele mai mic. Nu a fost exclusă nici varianta cu necunoscutul apărut din porumb, dar nici o răfuială cu tatăl.

Cel din urmă, cu serioase probleme pe linie de alcool, a fost audiat de poliţişti, dar se pare că nu ar fi implicat în crimă. Ancheta continuă şi este de aşteptat ca după audierea lui Alin să se afle mai multe detalii despre ceea ce s-a petrecut sâmbătă seară în Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Procurorii şi poliţiştii nu au reuşit încă să elucideze detaliile înfiorătoarei crime de la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 11008 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Procurorii şi poliţiştii nu au reuşit încă să elucideze detaliile înfiorătoarei crime de la Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei