Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 sep 2016 - Anul XXI, nr. 225 (6338)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Prima ediţie

„Târgul de Activităţi Extraşcolare” SCS - două zile de ateliere, animatori, părinţi interesaţi şi mulţi copii cu chef de joacă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prima ediţie a „Târgului de Activităţi Extraşcolare” s-a bucurat de succes datorită numărului mare de părinţi şi copii care au ales să descopere cele mai interesante şi educative modalităţi de petrecere a timpului liber, discutând direct cu reprezentanţii cluburilor, centrelor şi asociaţiilor prezente la târgul din incinta Shopping City Suceava. Evenimentul este dedicat părinţilor şi copiilor de toate vârstele, interesaţi să găsească cele mai atractive şi benefice oportunităţi de dezvoltare personală şi petrecere a timpului liber. Pe tot parcursul târgului, copiii au fost întâmpinaţi cu multe premii, competiţii sportive, activităţi interactive, ateliere de creaţie, facepainting, animatori, baloane modelate şi multe surprize din partea participanţilor.

Shopping City Suceava a pregătit o tombolă specială pentru toţi copiii care au participat la târg, care s-au putut înscrie gratuit în cursa pentru marele premiu - o consolă Xbox One + Kinect.

Părinţii şi copiii au avut ocazia de a discuta direct cu specialiştii din domenii diverse şi de a alege împreună o activitate care poate deveni o pasiune pe viitor. Evenimentul a reunit în incinta SCS centre de limbi străine (Club de studii asiatice România-China, Cristina Moroşan Educational Club), centre de tip afterschool (Smart School, Simply Kids), cluburi de arte marţiale (Aikido, Club sportiv Khi, Club sportiv Ryukay), dans (Bucovina Dance Studio), fotbal (ACS Luceafărul Bucovina), baschet (ACS Phoenix Suceava, Castorii Suceava), cursuri de bune maniere (Asociaţia Ideva), consiliere parentală şi psihoterapeutică (Salvaţi Copiii Suceava, Help Autism, Codruţa Covaşă, Asociaţia Seva, Centrul Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică), public speaking (Asociaţia Psyvolution, Edumax) şi multe altele.

Cei mici au putut participa în mod gratuit la o varietate de ateliere şi activităţi interactive organizate la standurile din cadrul târgului.

La standul magazinului Decathlon sucevenii au fost invitaţi să testeze trasul cu arcul, tenisul de masă, fotbalul, dar şi alte sporturi. Cei mici au fost încântaţi de activităţile distractive şi educative la care au putut să participe alături de reprezentanţii cluburilor sportive, descoperind frumuseţea sportului în viaţa de zi cu zi.

În plus, în cadrul evenimentului, Alexandria Librării a prezentat cartea “Majestatea Sa Şahul” a autorului Mihai Pânzaru, fiind organizate şi câteva partide demonstrative de şah, coordonate de acelaşi autor. Pe toată durata târgului copiii au fost invitaţi să participe la ”Atelierul de bune maniere” organizat la standul Asociaţiei Ideva, unde au putu participa la jocuri de rol, concursuri de tipul “Aşa da – Aşa nu” sau oglinda bunelor maniere, sub îndrumarea prof. coordonator Margareta Lupaşcu.

Asociaţia Psyvolution în colaborare cu Edumax - Centrul de dezvoltare personală şi profesională a organizat ateliere de lucru demonstrative pentru copiii şi adolescenţii care îşi doresc să-şi dezvolte abilităţile de vorbit în public.

Atelierele au fost conduse de profesori psihologi şi pedagogi cu experienţă şi certificare de Competent Comunicator oferită de Toastmasters International - Club de Public Speaking & Leadership - Otilia Ivan Ţugui şi Lilioara Gherasim.

Duminică, începând cu ora 12.00, în zona de food a Shopping City Suceva a avut loc un spectacol de excepţie cu demonstraţii de arte marţiale susţinute de clubul Aikido, gimnastică ritmică de la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava – prof. coordonator Loredana Coca Popovici, demonstraţii de capoeira cu Grupul Copoeira Brasila sub îndrumarea prof. coordonator Constantin Emilian Moncea, gimnastică ritmică susţinuta de clubul sport Profesport – prof. coordonator Oana Paţă, de la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava, dar şi spectacol de dans şi flashmob oferite de Bucovina Dance Studio, alături de dansatori invitaţi din străinătate, ca parte a Festivalului Antiviolenţă „Night Music”. Copiii au avut astfel ocazia de a observa în mod direct ce presupune fiecare activitate în parte pentru a opta pentru înscrierea la una dintre acestea.

“Târgul de Activităţi Extraşcolare” organizat de Shopping City Suceava a avut rolul de a stimula curiozitatea şi interesul copiilor în diverse domenii de activităţi extraşcolare care să-i disciplineze şi responsabilizeze. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Târgul de Activităţi Extraşcolare” SCS - două zile de ateliere, animatori, părinţi interesaţi şi mulţi copii cu chef de joacă.
 Vizualizări articol: 1786 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Târgul de Activităţi Extraşcolare” SCS - două zile de ateliere, animatori, părinţi interesaţi şi mulţi copii cu chef de joacă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei