Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 sep 2016 - Anul XXI, nr. 225 (6338)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


O ciudăţenie statistică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

A trebuit să vină etapa a zecea ca să se rupă vraja sau blestemul Concordiei Chiajna, depinde de unde privim. Urmează un detaliu statistic, dar unul care ar trebui valorificat cumva de pariori. Vreme de nouă etape, una după alta, la meciurile Concordiei s-a înregistrat unul şi acelaşi scor la pauză: zero la zero! Vă daţi seama, spectatorii puteau veni liniştiţi la stadion din minutul 46, n-ar fi pierdut nimic. Dacă avansăm cu încă 45 de minute, constatăm că echipa ilfoveană şi-a cam pierdut meciurile, ceea ce înseamnă că rezultatul la pauză era mai degrabă unul bun. Şi a venit etapa a zecea, iar eu profit de prilej pentru a mă lăuda că am intuit faptul că obsedantul scor nu se va mai repeta, martor îmi e buletinul de joc. Aşa că am ales Dinamo solist la pauză! Ei bine, acum ştiţi că a fost tocmai pe dos, Chiajna a deschis scorul şi a condus la pauză cu 1-0, iar faptul că aşa s-a şi încheiat partida rămâne doar de consemnat, afectaţi fiind doar suporterii alb-roşii. Însă aceştia ştiu deja că altfel nu se putea. Patronul Negoiţă pur şi simplu nu are banii necesari pentru a performa, mai cinstit ar fi fost să nu promită marea cu sarea. Sezonul trecut a fost înşelător ca exprimare în joc, senzaţia fiind că Dinamo merita mai mult de locul 4, după cum şi cupa ar fi meritat-o (vă reamintesc, a condus-o pe CFR cu 2-0 la pauză, a fost egalată în minutul 89 şi apoi a pierdut la loviturile de departajare). De fapt, s-a văzut mâna lui Rednic, chiar dacă la trasul liniei rezultatele seci l-au dezavantajat: Dinamo a mai bifat un an fără trofeu şi în afara podiumului! Acum a venit Andone, nici el un tehnician oarecare, însă a devenit tot mai clar că „împăratul” Negoiţă e gol, postură care nu avea cum să fie apreciată de suporteri. Revenind la anomalia cu 0-0 la pauză, căci anomalie era în cazul Concordiei, o altă astfel de serie, dar plauzibilă, fiind vorba de primele 4 etape, am mai găsit la Inter, în Serie A. În următoarea etapă, Icardi a rezolvat problema cu o dublă în primul sfert de oră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O ciudăţenie statistică.
 Vizualizări articol: 1361 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
O ciudăţenie statistică5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei