Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 26 sep 2016 - Anul XXI, nr. 225 (6338)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La furat

Urmărire pe câmpuri pentru prinderea unui hoţ de ştiuleţi de porumb

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toamna a venit nu doar cu roadele câmpului, ci şi cu hoţii de pe tarlale. Vineri după-amiază, terenurile agricole din Şcheia, din apropierea şoselei de centură, „au găzduit” un adevărat film de-a hoţii şi vardiştii. Totul a plecat de la sesizarea unui bărbat care a sunat la poliţie şi a anunţat că pe terenul tatălui său se află un individ care fură ştiuleţi de porumb.

Un poliţist din Şcheia şi un jandarm s-au deplasat la locul faptei şi au observat hoţul. Acesta a fost lăsat să ajungă la căruţa cu care era, moment în care oamenii legii i-au cerut să se oprească.

Individul a decis însă că nu este cazul să stea de vorbă cu poliţistul şi jandarmul şi a luat-o la sănătoasă, bazându-se pe faptul că maşina poliţiei nu se va putea ţine de căruţă pe terenul accidentat.

A rezultat o urmărire de câţiva kilometri buni, cursă în care oamenii legii s-au folosit iniţial de maşină, iar mai apoi au lăsat-o într-un loc sigur şi au continuat să-l alerge pe hoţ pe jos.

După minute bune, individul a fost prins, iar poliţistul din Şcheia l-a recunoscut pe autorul furtului de ştiuleţi. Era vorba de Vasile Ion Cuţitariu, de 42 de ani, din Şcheia, individ care în timpul cursei a reuşit să arunce mare parte din produsele agricole furate.

Cu hoţul pus în cătuşe, oamenii legii au refăcut cursa în sens invers şi au strâns tot porumbul, rezultând o cantitate de 96,5 kg, estimată la circa 100 de lei.

Cuţitariu a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore şi ulterior eliberat, iar acum este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Urmărire pe câmpuri pentru prinderea unui hoţ de ştiuleţi de porumb.
 Vizualizări articol: 6390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.4 din 7 voturi
Urmărire pe câmpuri pentru prinderea unui hoţ de ştiuleţi de porumb4.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei