Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 aug 2016 - Anul XXI, nr. 188 (6301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vizită oficială

Premierii României şi Poloniei se vor întâlni la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Premierul României, Dacian Cioloş, se va întâlni la finalul acestei luni, la Suceava, cu omologul său din Polonia, Beata Szydlo. Din informaţiile de până în prezent, cei doi premieri vor avea o întâlnire oficială pe Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” din Suceava. La invitaţia Consiliului Judeţean Suceava, premierii Dacian Cioloş şi  Beata Szydlo vor vizita Mănăstirea Voroneţ din Gura Humorului. Apoi, cei doi oficiali se vor deplasa în localitatea Soloneţu Nou din comuna Cacica. Aici, premierul Poloniei va avea o întâlnire cu membrii comunităţii poloneze din judeţul Suceava, discuţiile cu aceştia urmând să aibă loc la Casa Polonă din localitate.

Cei doi premieri vor mai vizita şi biserica catolică din Soloneţu Nou. De precizat că în judeţul Suceava trăiesc aproximativ 6.000 de persoane de etnie polonă. În ultimii ani, comunitatea de polonezi din judeţ a beneficiat de fonduri importante din partea statului polon, fiind finanţate investiţii precum construcţia Casei Polone din Soloneţu Nou, şcoala din Poiana Micului, precum şi jumătate din lucrările de modernizare a drumului dintre Cacica şi Soloneţu Nou. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premierii României şi Poloniei se vor întâlni la Suceava.
 Vizualizări articol: 1836 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premierii României şi Poloniei se vor întâlni la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Negresă cu gem şi bezea Este o prăjitură de casă simplă, din cele pe care le facem cu mult drag şi în cantităţi măricele pentru familie. Şi care se termină întotdeauna prea repede... Poate fi de post sau nu, depinde numai de noi dacă adăugăm bezea deasupra sau... Citeşte