Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 aug 2016 - Anul XXI, nr. 188 (6301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Spitalizare de zi

O nouă clinică de Medicină Internă, cu servicii medicale decontate de CAS, deschisă în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii au la dispoziţie, începând de luna aceasta, o nouă clinică de Medicină Internă, care oferă gratuit aceleaşi servicii ca şi un spital de stat, în baza contractului cu Casa de Asigurări de Sănătate, doar că în condiţii moderne, fără obositoarele cozi de aşteptare pentru consultare şi tratamente.

SIGMedical Services funcţionează în incinta CMB Arcadia, de pe strada Zamcei nr. 21 bis, la etajul 4 al clădirii, accesul fiind asigurat prin intermediul unui lift modern.

Clinica SIGMedical de Medicină Internă oferă gratuit servicii de spitalizare de zi pentru pacienţii care vin cu trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist, cu cardul de sănătate, beneficiind astfel de diagnosticarea şi tratamentul afecţiunilor care îi supără.

Spitalizarea de zi este un serviciu de care pot beneficia toţi pacienţii asiguraţi, care necesită investigaţii amănunţite pentru diagnosticarea unei afecţiuni, monitorizarea afecţiunilor cronice care nu se poate realiza în ambulatoriu, dar şi efectuarea unor anumite tratamente. Spitalizările de zi înseamnă îngrijiri medicale - investigaţii, analize, plus/minus medicaţie, care se acordă în interval de 12 ore, fără a include serviciile de masă şi cazare.

Spitalizarea de zi oferă avantajul de a avea un diagnostic rapid şi sigur şi, de asemenea, monitorizarea şi tratamentul cel mai bun, în timpul cel mai scurt.

Gratuitatea acestor servicii medicale, asemenea celor efectuate în Spitalul Judeţean, este posibilă ca urmare a contractului cu CAS.

Deosebirea este că la clinica privată pacientul nu se mai confruntă cu aglomeraţia din spital, unde sute de oameni aşteaptă să le vină rândul pentru a fi consultaţi şi trataţi, iar serviciile sunt asigurate într-un cadru plăcut, modern.

Pacienţii neasiguraţi sau care doresc o serie de servicii care nu sunt prevăzute în lista celor decontate de CAS pot beneficia de acestea, contra cost.

„Contează foarte mult ca pacientul să nu mai stea după 100 de oameni să aştepte, ci să vină la ora la care a fost programat, să fie văzut de doctor, să i se facă tratamentele necesare şi apoi să plece acasă, pentru a reveni, dacă este nevoie, în aceleaşi condiţii, conform programării făcute”, consideră reprezentanţii SIGMedical Services Suceava. 

Printre serviciile oferite se numără cele de tratamente injectabile, perfuzii, consultaţii medicale asigurate de doi doctori primari de Medicină Internă – Grigore Ionuţa şi Rodica Dascălu, ecografii, electrocardiograme, inclusiv analize de laborator, care sunt asigurate de Synevo.

Clinica de Medicină Internă SIGMedical Services este deschisă de luni până vineri, inclusiv, între orele 13.00-20.00, programările putând fi făcute la numărul de telefon 0752.395.356 sau la 0330.803.483.

„Grija pentru pacienţi şi profesionalismul echipei medicale sunt caracteristici importante ale clinicii SIGMedical Services, iar obiectivul nostru este să îmbunătăţim starea de sănătate a fiecărui pacient care ni se adresează”, afirmă reprezentanţii noii clinici deschise în Suceava, în incinta CMB Arcadia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O nouă clinică de Medicină Internă, cu servicii medicale decontate de CAS, deschisă în Suceava.
 Vizualizări articol: 8133 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
O nouă clinică de Medicină Internă, cu servicii medicale decontate de CAS, deschisă în Suceava4.255

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Negresă cu gem şi bezea Este o prăjitură de casă simplă, din cele pe care le facem cu mult drag şi în cantităţi măricele pentru familie. Şi care se termină întotdeauna prea repede... Poate fi de post sau nu, depinde numai de noi dacă adăugăm bezea deasupra sau... Citeşte