Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 aug 2016 - Anul XXI, nr. 188 (6301)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mobilizare

180 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine la evenimentele din minivacanţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Jandarmeria Suceava a anunţat că are pregătiţi 180 de oameni pentru asigurarea  măsurilor de ordine publică în zonele în care sunt organizate evenimente cultural-artistice, religioase sau sportive în perioada de minivacanţă care urmează până pe 15 august inclusiv.

În cooperare cu poliţişti, pompieri şi poliţişti locali, aproximativ 180 de jandarmi vor acţiona pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a următoarelor manifestări: în perioada 13-15 august vor fi manifestări religioase importante la Basilica Minor din Cacica, la Mănăstirea Hagigadar (14 august), precum şi hramul mănăstirilor Rarău şi Putna (14-15 august) şi cel al bisericii din localitatea Bădeuţi (14-15 august). Măsuri importante de ordine vor fi asigurate şi la Festivalul de Artă Medievală „Ştefan cel Mare”, la Cetatea de Scaun din municipiul Suceava, care a început de ieri. Alte evenimente din weekend sunt manifestările cultural-artistice prilejuite de zilele localităţilor, la Vicovu de Sus, Mihoveni, Adâncata, Dorna Candrenilor şi Bădeuţi, Festivalul Naţional al Păstrăvului, în localitatea Ciocăneşti (14-15 august), Serbările Timişoreana, în parcarea Iulius Mall, ,,Rădăuţiul Cântă!”, în centrul municipiul Rădăuţi (14 august), Campionatul Naţional de Alergare Montană, în municipiul Vatra Dornei (13 august), ,,Hard Enduro Bucovina”, în municipiul Câmpulung Moldovenesc (12-14 august), precum şi meciul de fotbal din Liga a II-a dintre Foresta Suceava şi UTA Arad.

„Pe lângă efectivele destinate pentru desfăşurarea în siguranţă a acestor manifestări, aproximativ 50 de jandarmi vor acţiona zilnic în cadrul dispozitivelor de menţinere a ordinii publice organizate în cooperare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, în localităţile în care funcţionează structuri de jandarmerie, activitatea acestora având un caracter preponderent preventiv. De asemenea, 30 de jandarmi din cadrul posturilor montane (Vatra Dornei, Broşteni, Câmpulung Moldovenesc, Suceviţa, Frasin şi Gura Humorului) vor desfăşura activităţi preventive pe traseele turistice”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 180 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine la evenimentele din minivacanţă.
 Vizualizări articol: 1847 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
180 de jandarmi vor asigura măsurile de ordine la evenimentele din minivacanţă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Negresă cu gem şi bezea Este o prăjitură de casă simplă, din cele pe care le facem cu mult drag şi în cantităţi măricele pentru familie. Şi care se termină întotdeauna prea repede... Poate fi de post sau nu, depinde numai de noi dacă adăugăm bezea deasupra sau... Citeşte