Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 aug 2016 - Anul XXI, nr. 180 (6293)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă complicată

Minorul audiat în cazul uciderii copilului de 12 ani a ajuns la spital, cu o criză de epilepsie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un minor în vârstă de 14 ani, ridicat pentru audieri în cazul cumplitei fapte de omor din satul Capu Codrului, comuna Păltinoasa, unde un copil în vârstă de 12 ani a fost ucis cu sălbăticie, a ajuns luni noapte la Spitalul Judeţean Suceava, suferind o criză de epilepsie. Minorul este cel indicat de familia copilului omorât drept unul dintre autori faptei, însă rămâne de văzut dacă ancheta va confirma sau nu aceste acuzaţii. Cert este că ancheta se dovedeşte a fi complicată. Ieri, procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava şi judiciariştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Suceava au continuat ancheta la faţa locului şi au audiat şi alţi localnici.

 

Copilul de 12 ani, găsit cu capul zdrobit şi ştrangulat cu un şnur

După cum am relatat în exclusivitate în ediţia de ieri a cotidianului nostru, Gheorghe Cozmin Covaci, în vârstă de 12 ani, a plecat duminică, în jurul orei 15.00, să joace fotbal alături de mai mulţi copii din Capu Codrului. Părinţii şi cei opt fraţi l-au aşteptat acasă, însă băiatul nu a mai venit. Seara, au început să-l caute pe băiat, însă nu l-au găsit. Au sunat şi la 112 şi au anunţat dispariţia. Din păcate, ieri, în jurul orei 16.00, unul dintre fraţi avea să-l găsească pe băiat mort pe un deal cu vegetaţie deasă, în afara zonei locuite. Era dezbrăcat de la brâu în sus, avea o lovitură foarte puternică la cap şi un şnur de la papuc în jurul gâtului. Lovitura fatală a fost cea de la cap. Cadavrul intrase deja în stare de putrefacţie, semn că băiatul a murit încă de duminică.

Oamenii îi bănuiesc de omor pe doi fraţi, vecini, cu care băiatul lor a mers la fotbal şi care l-au mai agresat şi în trecut. Copiii ar fi consumat alcool duminică după-amiază şi s-ar fi luat la ceartă din motive puerile, aruncând cu pietre unii în alţii. Ce s-a întâmplat mai departe trebuie să stabilească anchetatorii.

Minorul în vârstă de 14 ani audiat încă de luni susţine că după ce a jucat fotbal cu  Gheorghe Cozmin Covaci l-a condus pe acesta spre casă, deoarece era întuneric şi băiatului mai mic îi era frică. Minorul susţine că la un moment dat s-a despărţit de băiatul de 12 ani şi nu mai ştie nimic. Minorul de 14 ani se afla internat ieri în Secţia de Neuropsihiatrie Infantilă a Spitalului Judeţean Suceava, sub supraveghere, în urma crizei de epilepsie.

 

Minorul de 14 ani a fost mutilat de propriul tată

Minorul în vârstă de 14 ani provine dintr-o familie dezorganizată de romi, ambii săi părinţi fiind plecaţi în străinătate. El mai are doi fraţi mai mari, cu care locuieşte la Capu Codrului. Şocant este că minorul de 14 ani are un deget retezat la una dintre mâini, cel care l-a mutilat fiind chiar tatăl său. Din păcate, la Capu Codrului conflictele dintre şi în familiile de romi sunt de mult scăpate de sub control. În trecut au mai avut loc fapte de violenţă grave, iar la cum se prezintă lucrurile acestea pot recidiva oricând.

 

Ultima oră: Un tânăr de 18 ani, reţinut aseară în acest caz

După audierile efectuate în cursul zilei de ieri de procurorul criminalist şi de judiciariştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale Suceava, aseară s-a emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore faţă de un tânăr în vârstă de 18 ani, frate cu minorul ajuns la spital cu criza de epilepsie. Anchetatorii au indicii că tânărul de 18 ani a participat la comiterea faptei, însă lista de suspecţi mai cuprinde şi alte nume.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minorul audiat în cazul uciderii copilului de 12 ani a ajuns la spital, cu o criză de epilepsie.
 Vizualizări articol: 6044 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Minorul audiat în cazul uciderii copilului de 12 ani a ajuns la spital, cu o criză de epilepsie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei