Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 aug 2016 - Anul XXI, nr. 180 (6293)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Scăpat de sub control

Un tânăr a ajuns la spital, în urma unui grav accident petrecut la ieşirea din municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr de 25 de ani din Suceava a ajuns în stare gravă la spital marţi dimineaţă, în urma unui accident petrecut pe DN 17, pe podul care leagă municipiul Suceava de comuna Şcheia. Aflat la volanul unui VW Polo, tânărul care cobora în jurul orei 08.00 pe strada Academician Vasile Grecu spre comuna Şcheia a pierdut controlul asupra direcţiei şi a pătruns pe contrasens, unde a fost izbit violent de o autoutilitară marca Opel Vivaro, care circula regulamentar din sens opus şi era condusă de un tânăr de 23 de ani din municipiu. Impactul produs în partea laterală dreapta a autoturismului a fost deosebit de violent, şoferul rămânând încarcerat în interiorul autoturismului, care a fost distrus în mare parte.  A fost nevoie de intervenţia unei echipe de descarcerare de la Detaşamentul de Pompieri Suceava, şoferul fiind preluat cu leziuni traumatice grave şi transportat la spital de un echipaj al ambulanţei SMURD. Primele cercetări la faţa locului arată că, din motive necunoscute, şoferul autoturismului a pierdut controlul maşinii cu câţiva metri înainte de pod şi a intrat brusc pe contrasens, unde autoutilitara l-a lovit în plin. Conform martorilor, starea gravă a şoferului rămas încarcerat în autoturism se datorează şi faptului că acesta nu purta centura de siguranţă, iar air bag-ul nu s-a deschis în urma impactului, bărbatul fiind găsit de pompieri cu capul în jos, în zona schimbătorului de viteze, şi cu picioarele în sus, spre parbriz. Alţi martori ai accidentului, participanţi la trafic în acel moment, povestesc că şoferul VW Polo a depăşit trei maşini şi nu a mai putut redresa autoturismul, care a pătruns pe contrasens. Alexandru, şoferul autoutilitarei Opel Vivaro implicată în accident, ne-a relatat:

„A derapat de sus, a tras stânga-dreapta şi a intrat în mine frontal. Avea ceva viteză, iar eu am frânat, atât am putut să fac. Din dreptul stâlpului a început să derapeze şi nu s-a mai putut redresa. Din momentul în care l-am văzut venind, în 2 secunde a fost deja în mine.”

Cei doi şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. La spital tânărul de 25 de ani a fost diagnosticat cu traumatism toracic, traumatism abdominal şi traumatism cranio cerebral.

 Poliţiştii cercetează în continuare modul în care s-a produs accidentul şi cine se face vinovat, în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Circulaţia pe DN 17 s-a desfăşurat cu restricţii timp de aproximativ o oră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr a ajuns la spital, în urma unui grav accident petrecut la ieşirea din municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 3944 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr a ajuns la spital, în urma unui grav accident petrecut la ieşirea din municipiul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei