Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 3 aug 2016 - Anul XXI, nr. 180 (6293)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concerte

Transilvania Phoenix, Celelalte Cuvinte şi Bucovina vor cânta la motorfestul organizat de Chopper Academy MC Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unele dintre cele mai cunoscute trupe din România vor cânta, la finalul acestei săptămâni, la cea de-a doua ediţie organizată în Suceava a evenimentului Black & White Motorfest. Printre trupele care vor urca pe scenă se numără nume mari ale rockului românesc, respectiv Transilvania Phoenix, Celelalte Cuvinte şi Bucovina. Black & White Motorfest este organizat de Chopper Academy MC şi va avea loc în perioada 5-7 august a.c., în parcarea din apropierea Cetăţii de Scaun a Sucevei. Pe perioada motorfestului vor fi organizate expoziţii de motociclete, concursuri pentru motocicliştii prezenţi, precum şi o paradă moto. Concertele vor avea loc în zilele de vineri, 5 august, şi sâmbătă, 6 august. Astfel, concertele de vineri vor începe la ora 20:00, cu trupa Ronove, care va fi urmată de trupa The Kryptonite Sparks. De la ora 21:30 este programat concertul trupei Bucovina. Nicu Covaci va reveni în Suceava după mai bine de 20 de ani, concertul trupei Transilvania Phoenix fiind programat să înceapă la ora 22:30.

Programul de a doua zi va începe cu parada moto, de la ora 11:00. Noutatea de anul acesta va fi o paradă pe traseul Cetatea de Scaun a Sucevei – Cacica - Mănăstirea Putna şi retur, la care vor participa peste 150 de motociclişti din ţară şi din străinătate. Concursurile pentru motociclişti vor începe la ora 17:00 şi vor avea loc în parcarea de pe platoul Cetăţii de Scaun.

Concertele de sâmbătă vor avea următorul program: ora 20.00 - The Iron Cross, 20:30 - Tiarra, 21:30 - Rareş & Panic Depression, iar de la ora 22:30 va urca pe scenă trupa Celelalte Cuvinte. Înainte de ultimul concert, liderul trupei Celelalte Cuvinte, Călin Pop, va extrage câştigătorul tombolei care va fi organizată în cadrul Black & White Motorfest. Premiul oferit este o motocicletă cafe racer în valoare de aproximativ 2.000 de euro. La tombolă vor participa toţi cei care vor cumpăra tricoul oficial al evenimentului, care va costa 50 de lei.

Mai trebuie spus că preţul unui abonament pentru cele două zile de concerte este de 60 de lei şi poate fi achiziţionat de la 31 Motors Pub. Preţul unui bilet pentru o zi este de 35 de lei. Motocicliştii care vor veni la evenimentul de la Suceava vor plăti doar 30 de lei pentru toată perioada motorfestului. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Transilvania Phoenix, Celelalte Cuvinte şi Bucovina vor cânta la motorfestul organizat de Chopper Academy MC Suceava.
 Vizualizări articol: 3201 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Transilvania Phoenix, Celelalte Cuvinte şi Bucovina vor cânta la motorfestul organizat de Chopper Academy MC Suceava5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei