Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 iul 2016 - Anul XXI, nr. 170 (6283)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Val de tentative

Trei tinere au încercat să se sinucidă, în doar două zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei tentative de suicid au fost înregistrate în judeţul Suceava numai în ultimele două zile, protagoniste fiind trei tinere care au încercat în diferite moduri să-şi pună capăt zilelor.

După ce o tânără de 25 de ani, din Mitocu Dragomirnei, a luat marţi mai multe medicamente, în principal calmante, vrând să-şi ia zilele după o ceartă cu prietenul ei, alte două tinere s-au gândit să apeleze la gesturi extreme în urma unor neînţelegeri cu partenerii lor.

Miercuri la prânz, în jurul orei 11.48, poliţiştii suceveni au fost sesizaţi că la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava a fost adusă o tânără de 24 de ani, care încercase să se sinucidă. Conform cercetărilor poliţiei, în jurul orei 11.00, tânăra din municipiul Suceava, în urma unor neînţelegeri cu prietenul ei, a băut clor pentru a-şi curma zilele. Tânăra diagnosticată cu intoxicaţie voluntară prin ingestie cu clor nu era în stare foarte gravă, după acordarea primului ajutor de către medici ea fiind externată.

În aceeaşi seară, în jurul orei 20.20, o tânără în vârstă de 28 de ani a fost adusă de o prietenă la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, fiind diagnosticată cu intoxicaţie acută voluntară medicamentoasă cu o substanţă necunoscută. În urma verificărilor poliţiştii au aflat că tânăra de 28 de ani locuieşte la un bloc de locuinţe sociale din Gura Humorului, iar în urma unor discuţii contradictorii cu prietenul ei a suferit o decepţie. Tânăra a înghiţit seara 30 de comprimate, fără a se şti denumirea acestora, cu intenţia de a se sinucide şi i s-a făcut rău în timpul zilei ce a urmat, când a ajuns la spital. Tânăra a rămas internată în spital sub supraveghere, pentru îngrijiri medicale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei tinere au încercat să se sinucidă, în doar două zile.
 Vizualizări articol: 4765 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei tinere au încercat să se sinucidă, în doar două zile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocăniţă de purcel la ceaun, cu ardei şi năut Este un preparat consistent şi gustos, care se face fără mari eforturi şi se pretează mai ales la petrecerile cu mâncare pregătită la ceaun. Poate fi însă gătit şi în clasica oală din bucătăria de la bloc, iar rezultatul savuros nu... Citeşte