Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 iul 2016 - Anul XXI, nr. 170 (6283)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Poze compromiţătoare

Fostul viceprimar al Sucevei Mihai-Bogdan Bicsi pierde mandatul de consilier local, după o glumă neinspirată pe Facebook

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un proaspăt ales local, Mihai-Bogdan Bicsi, care a ocupat şi funcţia de viceprimar al Sucevei, va pierde mandatul de consilier local, după ce a participat la doar două şedinţe, din cauza unor poze compromiţătoare, făcute în glumă, la o petrecere, dar care au fost distribuite de prietenii săi de distracţie pe reţeaua de socializare Facebook.

Într-una dintre fotografii, consilierul local Mihai-Bogdan Bicsi apare în timp ce simulează o execuţie în stilul organizaţiei teroriste Stat Islamic. Imaginea, postată pe Facebook cu descrierea „Terorist ISIS capturat la Voroneţ”, îl înfăţişează pe consilier cu o drujbă în mână, cu lama îndreptată către gâtul unui bărbat legat cu o funie şi cu capul pe un buştean.

Fotografia a fost publicată de un prieten de-al politicianului pe reţeaua de socializare.

În altă fotografie, Bicsi apare ţinând în mână o seceră şi un ciocan, simboluri ale comunismului.

Fotografiile au fost făcute la o petrecere în aer liber, la Voroneţ, de Sf. Ilie.

Un alt consilier local al municipiului Suceava a scris un comentariu la fotografia respectivă în care pare că nu este deloc deranjat de astfel de imagini, ci chiar le încurajează: „Bogdane, eşti sigur că e legat bine?”.

Fostul viceprimar Mihai-Bogdan Bicsi este membru al Biroului Politic al PNL Suceava şi consilier local, dar nu pentru mult timp.

După scandalul iscat de fotografiile sale, care au devenit virale, Partidul Naţional Liberal a condamnat comportamentul inadecvat al acestuia, promiţând măsuri ferme.

„Partidul Naţional Liberal se delimitează de comportamentul manifestat de consilierul PNL Mihai-Bogdan Bicsi în urma unor fotografii ofensatoare postate pe o reţea de socializare. Conducerea Organizaţiei PNL Suceava a propus forurilor statutare excluderea acestuia din Partidul Naţional Liberal. Propunerea de excludere urmează să fie validată în următoarea şedinţă a filialei. PNL dezaprobă ferm astfel de comportamente şi atitudini”, se arată în comunicatul transmis de la nivel central.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fostul viceprimar al Sucevei Mihai-Bogdan Bicsi pierde mandatul de consilier local, după o glumă neinspirată pe Facebook.
 Vizualizări articol: 7442 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Fostul viceprimar al Sucevei Mihai-Bogdan Bicsi pierde mandatul de consilier local, după o glumă neinspirată pe Facebook5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocăniţă de purcel la ceaun, cu ardei şi năut Este un preparat consistent şi gustos, care se face fără mari eforturi şi se pretează mai ales la petrecerile cu mâncare pregătită la ceaun. Poate fi însă gătit şi în clasica oală din bucătăria de la bloc, iar rezultatul savuros nu... Citeşte