Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 iul 2016 - Anul XXI, nr. 170 (6283)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Senatorul sucevean Mihai Neagu a devenit membru al PMP

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul sucevean Mihai Neagu a devenit membru al Partidului Mişcarea Populară, condus la nivel naţional de fostul preşedinte al României Traian Băsescu. Mihai Neagu face parte din PMP ca urmare a fuziunii acestui partid cu UNPR, congresul naţional având loc miercuri, la Bucureşti. Neagu deţinea funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a UNPR. După fuziunea celor două partide, Mihai Neagu ne-a declarat că intenţionează ca la alegerile parlamentare de anul acesta să candideze pentru o funcţie de deputat din partea PMP. El a adăugat că va urma o perioadă de organizare a PMP Suceava, după fuziunea cu UNPR.

„Trebuie să ne organizăm în vederea alegerilor parlamentare, şi vom discuta şi despre şefia organizaţiei. Din punctul meu de vedere îmi voi face treaba până la capăt. De asemenea, obligatoriu vreau să mă regăsesc în viitorul Parlament, pentru că am nişte proiecte pe care vreau să le continui în viitorul mandat”, a spus Mihai Neagu.

Pe de altă parte, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PMP, Corneliu Popovici, a declarat după congresul de miercuri că după fuziunea cu UNPR, PMP devine a treia forţă politică din România, prin grupul său de parlamentari, dar şi prin numărul de aleşi locali din ţară. „Rămân preşedinte al organizaţiei judeţene pentru a duce proiectul până la capăt, asta presupunând şi coordonarea campaniei electorale din toamnă pentru alegerile parlamentare”, a spus Popovici. El a explicat că în cadrul congresului de fuziune s-a decis modificarea structurilor organizaţiilor teritoriale, la nivel judeţean fiind înfiinţată funcţia de prim-vicepreşedinte. „În perioada următoare vom armoniza din teritoriu echipele PMP şi ale fostului UNPR, astfel încât să fie o fuziune reuşită şi operaţională”, a spus liderul PMP Suceava. Nu în ultimul rând, Corneliu Popovici consideră că preşedintele PMP de la nivel naţional, Traian Băsescu, are cel mai complet profil de premier pe care ar putea să-l aibă România. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Senatorul sucevean Mihai Neagu a devenit membru al PMP.
 Vizualizări articol: 2102 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Senatorul sucevean Mihai Neagu a devenit membru al PMP2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocăniţă de purcel la ceaun, cu ardei şi năut Este un preparat consistent şi gustos, care se face fără mari eforturi şi se pretează mai ales la petrecerile cu mâncare pregătită la ceaun. Poate fi însă gătit şi în clasica oală din bucătăria de la bloc, iar rezultatul savuros nu... Citeşte