Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 22 iul 2016 - Anul XXI, nr. 170 (6283)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prinşi în trafic

S-au ales cu dosare penale, după ce s-au urcat băuţi la volan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi şoferi s-au ales cu dosare penale după ce, în urma unor acţiuni de control ale poliţiei, au fost prinşi în trafic băuţi la volan.

Miercuri seara, în jurul orei 21.35, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce acţiona pentru depistarea  conducătorilor auto care conduc autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice pe drumul judeţean 177 A, din comuna Ostra, a oprit un autoturism marca Audi 80 condus de un bărbat de 30 ani, din comuna Berchişeşti. Din cauza faptului că şoferul mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care acesta a fost condus la Spitalul Orăşenesc Gura Humorului, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

În noaptea care a urmat, în jurul orei 04.15, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată la 112 despre faptul că un conducător auto aflat sub influenţa băuturilor alcoolice se deplasează cu autoutilitara prin cartierul Burdujeni din municipiu. Un echipaj al poliţiei a ajuns în zonă şi în urma verificărilor s-a constatat că la volanul autoutilitarei se afla Florin A., de 35 de ani, din municipiul Suceava. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a  rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Suceava, unde în prezenţa unui martor a refuzat să se deplaseze la Spitalul Judeţean Suceava pentru prelevarea de probe biologice de sânge. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de refuz de prelevare de probe biologice de sânge.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-au ales cu dosare penale, după ce s-au urcat băuţi la volan.
 Vizualizări articol: 2542 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S-au ales cu dosare penale, după ce s-au urcat băuţi la volan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asta e praf in ochi! trimis de
(22 iul 2016, 14:10:12
Vreti sa vedeti beti si fara permise si fara masini inmatriculate veniti la Vicovu de sus ca sunt veniti cocalari de Anglia si au umplut orasul de rable cu volan pe dreapta fara documente si le conduc numai beti si drogati!Stau la magazinul numit la spalatorie si beau toata ziua se urca la volan si fac drifturi .Crede-ti ca politia Vicov nu stie???Aiurea stie tot dar nu vede din cauza semnului de la lira si euroi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocăniţă de purcel la ceaun, cu ardei şi năut Este un preparat consistent şi gustos, care se face fără mari eforturi şi se pretează mai ales la petrecerile cu mâncare pregătită la ceaun. Poate fi însă gătit şi în clasica oală din bucătăria de la bloc, iar rezultatul savuros nu... Citeşte