Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 11 iul 2016 - Anul XXI, nr. 160 (6273)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Campania „Unii lângă alţii la Dispensarul SF”

Şase sugari din Şerbăuţi au nevoie de lapte praf, scutece, hăinuţe şi medicamente

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Medicul de familie din Şerbăuţi Florin Haidamac, doctor-scriitor, a lansat recent campania „Unii lângă alţii la Dispensarul SF”. Sensibil la multe, după cum spune dr. Haidamac, dar în special la greutăţile celor de lângă el, a iniţiat o campanie prin care vrea să ajute cu lapte praf, scutece, hăinuţe, chiar medicamente, şase sugari: cinci fetiţe (în vârstă de două luni, de trei luni, de patru luni, de cinci luni, de 11 luni) şi un băieţel în vârstă de cinci luni. „Intenţia mea este să le oferim acestor copii lapte praf, pampersi, hăinuţe, poate chiar medicamente. Ziua în care aş dori să facem aceste cadouri este 23 iulie. Sâmbătă. La dispensar. Nu vă spun cuvinte mari. Nu fac apeluri aiurea. Vă spun doar că au nevoie de toate acestea”, este mesajul postat de doctorul Florin Haidamac pe „Blogul Vindecătorului” (www.vindecatorul.com), masaj care se regăseşte şi pe pagina lui de Facebook (Haidamac Florin), acolo unde aşteaptă şi un răspuns din partea celor care îşi doresc şi pot să se alăture campaniei „Unii lângă alţii la Dispensarul SF”. „Învăţăm din ce în ce mai bine că în vremurile astea nu putem sta decât unii lângă alţii. Normalitatea începe cu un prim pas. Cu empatia. Cu atenţia pe care o acordăm celor din jur. Viitorul nostru nu depinde cei care ne conduc. Nu. Depinde de ceea ce construim noi prin atitudinea noastră. Sunt onorat că scriu pentru voi, cei care înţelegeţi cuvintele şi emoţiile. Vă invit alături de aceşti copii. Să fim împreună. Să ignori astfel de situaţii e uşor. Îl iei pe <nu mă interesează> în braţe şi dormi liniştit. Să te implici, încercând să rezolvi măcar temporar greutăţile celor de lângă tine e o mare responsabilitate. E un mod de viaţă care vine din interiorul tău. Putem fi unii lângă alţii, noi toţi cei care avem un scop în viaţa asta. Şi nu e acela de a avea. E acela de a trăi privind atent în jur la cei care au nevoie de ajutorul nostru”, a mai spus doctorul-scriitor Florin Haidamac. Pentru detalii, puteţi să-l contactaţi pe dr. Haidamac pe pagina lui de Facebook sau la adresa de e-mail: drhaidamacflorin@gmail.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şase sugari din Şerbăuţi au nevoie de lapte praf, scutece, hăinuţe şi medicamente.
 Vizualizări articol: 4098 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Şase sugari din Şerbăuţi au nevoie de lapte praf, scutece, hăinuţe şi medicamente5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei